Скандал в Левски! Сините остават без треньор


.

Скандал в Левски! Сините остават без треньор

Вече бившият треньор на Левски Емил Велев, може да остави сините без наставник в първата среща срещу ФК Баку от третия предварителен кръг на Шампионската лига.

Причината за това е, че Емил Велев е отказал да подпише заповедта за уволнението си. Това автоматично спира сините да регистрират новия треньор на клуба Достанич пред БФС и УЕФА.

„Сега ще ви видя какво ще правите. Ще останете без треньор за мача с Баку", казал Кокала на Тодор Батков, след което обърнал гръб на собственика на Левски. След тези свои думи той бил незабавно изгонен от мастития адвокат, който много се ядосал.

По закон Емил Велев продължава да е треньор на Левски докато не изтече едномесечния срок от предизвестието за уволнението му, което означава, че преди 23 август няма как да стане. Другият вариант е да се изплати неустойката по договора от 220000 лева. Самият Велев пък държи да получи неустойката за предсрочното си уволнение.

От "Герена" се опитаха да разтрогнат с Кокала по взаимно съгласие, като в същото време преназначат специалиста за главен мениджър на клуба.

На този етап обаче Велев отказва предложението на Батков и настоява да си вземе парите.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

  Сподели
114