Славия с победа, фенове на Миньор пребиха шеф на Локо София


В. Мухарски

Славия с победа, фенове на Миньор пребиха шеф на Локо София

Славия записа първа победа за новия сезон, след като надигра с 2:1 Монтана при домакинството си на стадион „Овча Купел". Головете за столичани бяха дело на Жуниньо в 4-ата минута и Янко Сандански в 52-ата минута. Точен за гостите бе Петър Петров, който върна едно попадение в 57-ата минута.

Миньор Перник и Локомотив София завършиха при резултат 0:0 срещата си от втория кръг на "А" група. Така и двата тима продължават да нямат успех през новия сезон.
Интересното в тази среща бе по трибуните на Стадиона на мира в Перник. През второто полувреме фенове на "чуковете" пробиха през охраната и нахлуха в официалната ложа, където погнаха изпълнителния директор на "железничарите" Георги Марков. Около десет привърженици от миньорския град хвърлиха бой по бившия национал и бивш бранител на Левски. "Рендето", както е известен Марков отнесе няколко шамара и ритника преди да бъде изведен с помощта на охрана от пернишкия стадион.

В други срещи от кръга Черно море постигна победа като гост на Етър във Велико Търново. Единственото попадение в мача падна в 39-тата минута, когато бразилецът Бергонси се възползва от грешка на вратаря Цветомир Цанков и реализира за 1:0. Във Враца местния Ботев загуби с 1:2 от Пирин Гоце Делчев.

Снимка: Илияна Енчева

  Сподели
161