БГ Роналдо: Мислих за детето си, но това не оправдава грешката ми


В. Мухарски

БГ Роналдо: Мислих за детето си, но това не оправдава грешката ми

Играчът на Славия Даниел Златков коментира днешната загуба на "белите" от ЦСКА с 0:1. Както е известно попадението във вратата на Славия падна след грешка на българския Роналдо.

"Получи се интересен мач. Имахме повече положения, но ЦСКА отбеляза един гол и излезе победител от срещата. Вероятно резултатът е заслужен, ние изпуснахме няколко чисти положения. За съжаление грешка в началото на мача реши крайния резултат. Всеки греши, офанзивните футболисти грешат по 6-7 пъти на мач, а при нас защитниците е много важно да не допускаме подобни слабости. Наистина почти през цялото време мислите ми бяха насочени към моето дете, но това не е оправдание за моята грешка", коментира Златков, който наскоро стана татко.

"Виждате, че при една грешка от десет мача насам - един гол и победа за другия отбор. Не мога да върна времето назад. Имаме още един мач - срещу Черно море, надявам се да си запазим мястото, дори и да се изкачим в класирането. Не мисля, че днес сме играли слабо, дори смятам, че бяхме по-добри от ЦСКА", завърши Бг Роналдо.

  Сподели
150