Локо Пловдив чества годишнина с мач срещу Цървена звезда


В. Мухарски

Локо Пловдив чества годишнина с мач срещу Цървена звезда

Локомотив Пловдив ще играе контрола с сръбския гранд Цървена звезда. Двубоят ще се състои на стадион "Локомотив" в града под тепетата и ще бъде в чест на годишнина на "смърфовете". Ръководството на Локомотив Пловдив обяви програмата по случай 85-годишнината на клуба:

Събота, 8 октомври

16,30 часа – пристигане на Цървена звезда с чартърен полет на летище Крумово
18,30 часа – Празничен концерт на площад „Централен” с участието на група „Мастило”, Дичо, пловдивската група Dark Spirit и др.
Вход: СВОБОДЕН

Неделя, 9 октомври

11,00 часа – официална пресконференция в хотел „Дедеман Тримонциум Принцес” с треньори и шефове на двата клуба преди приятелския мач
15,00 часа – начало на приятелския двубой между Локомотив (Пд) и Цървена звезда на стадион "Локомотив"
17,00 часа – пресконференция на двата щаба след края на двубоя.

Ръководството на Локо Пловдив изпрати официални покани до премиера Бойко Борисов и президента Георги Първанов за 85-годишния юбилей на клуба. От пловдивския клуб са поканили, за двубоя с носителя на КЕШ за 1991 година, още министъра на спорта Свилен Нейков, председателя на БОК Стефка Костадинова, мегазвездата на българския футбол Христо Стоичков, президента на БФС Борислав Михайлов и още редица личности от българския елит - политици, общественици, бизнесмени, настоящи и бивши футболни и спортни величия.

  Сподели
129