Ботев Пловдив с впечатляваща победа над Рубин Казан


FUTBOL-TV

Ботев Пловдив с впечатляваща победа над Рубин Казан

Ботев Пловдив постигна втора поредна победа от подготвителния си лагер в южната ни съседка. Играчите на Душан Керкез надиграха и заслужено победиха елитния руски състав на Рубин Казан. Срещата се игра на един от терените на спортен комплекс Калиста.

Срещата между двата отбора започна равностойно, като в 22-ата минута Мартин Секулич изведе "канарчетата“ напред в резултата. Вратарят на Рубин излезе при една силно изритана напред топка, но не изчисти добре от границата на наказателното поле и тя попадна в Мартин Секулич, който без колебания я прати в мрежата за 1:0.

През второто полувреме играта бе отново изравнена. Ботевистите бяха по-напористи в първите минути. Дилан Мертенс имаше шанс добър шанс в наказателното поле на Рубин, но удърът му бе неточен.

Последваха силни минути за Рубин. Руснаците търсеха изравнителното попадение в мача, но добрите изяви на влезлия като резерва Стефан Смъркалев не оставиха шанс.

В самия край на мача Рубин останаха с човек по-малко след втори и респективно червен картон на играч в зелено.

Това бе предпоследна контролна среща за играчите в "жълто-черно“. Тимът ни излиза за последна проверка на турска земя в събота (03.02) от 12:00ч. срещу Динамо (Москва).

СЪСТАВЪТ НА БОТЕВ: Игонен, Папазов, Видев, Диабате, Балтанов, Колев, Мертенс, Минков, Уме, Секулич, Фаустас

РЕЗЕРВИ: Кайзер, Смъркалев, Ето'о, Балоянис, Укаки, Чернев, Татаров, Попов, Перера, Карабельов, Акере, Павлов, Батиги, Нвачукву, Николов, Найденов

  Сподели
137