Стотици ботевисти се събират в Калофер за 176-годишнината от рождението на Христо Ботев


Н. Гавазов

Стотици ботевисти се събират в Калофер за 176-годишнината от рождението на Христо Ботев

От Фондация “Жълто и Черно" обявиха, че стотици привърженици на Ботев Пловдив ще присъстват в Калофер за 176-годишнината от рождението на Христо Ботев.

“Уважаеми Ботевисти,

"Фондация Жълто и Черно“ има привилегията и удоволствието да ви съобщи, че за втора поредна година на 6 януари в град Калофер ще бъде почетена подобаващо годишнината от рождението на Безсмъртния поет и революционер Христо Ботев.

С огромно удовлетворение и вяра в бъдещето искаме да изразим радостта си от това, че нашите приятели от Хуманитарната гимназия "Св.св. Кирил и Методий“, Професионалната гимназия по вътрешна архитектура и дървообработване "Христо Ботев“, както и студенти от ПУ "Паисий Хилендарски“ отново ще се присъединят към нас, а учениците и студентите, желаещи да се преклонят пред делото на великия българин, стават все повече и повече.

Не на последно място сме щастливи да съобщим, че на 6 януари Патронът ни ще бъде почетен и с масово присъствие на децата от ДЮШ на клуба.

Стотици "жълто-черни“ сърца ще се стекат в Калофер за 176-годишнината от рождението на Христо Ботев, а това ни дава допълнителни сили и вяра да продължим делото си за издигане авторитета на нашия любим клуб.

САМО БОТЕВ!", написаха от Фондацията.

  Сподели
151