Драма в края и 3 точки за Черно море в старата столица


FUTBOL-TV

Драма в края и 3 точки за Черно море в старата столица

Черно море спечели по изключително драматичен начин с 2:1 гостуването на Етър Велико Търново на "Ивайло“ от 19-ия кръг на първенството. Резултатът бе 1:0 за "моряците" до 90-та минута, но в 5 минута от добавеното време домакините изравниха от дузпа, а веднага след това Черно море стигна до втори гол.

Черно море бе много близо до това да поведе в резултата в 43-ата минута. Мазир Сула стреля от фал, а топката срещна напречната греда на вратата на Етър. 

След час игра Александър Василев центрира в наказателното поле на Етър, където Влатко Дробаров бе оставен непокрит и отблизо стреля, вратарят Величков се опита да се намеси, но топката се отби в напречната греда и влетя в мрежата му.  

Черно море остана с човек по-малко на терена в 87-ата минута, след като Мазир Сула си изкара много глупав втори жълт картон.

Съдията Ивайло Стоянов свири дузпа за Етър Велико Търново в третата минута на добавеното време на срещата за игра с ръка на Влатко Дробаров в наказателното поле на гостите.  Мартин Тошев реализира наказателния удар в петата минута на добавеното време на срещата, пращайки топката под напречната греда за 1:1. 

Това обаче не бе всичко! В 8-ата минута на добавеното време - топката бе пратена в наказателното поле на Етър, където Георги Ангелов и Пламен Димов не се разбраха, а топката се озова в краката на Васил Панайотов, който не пропусна да я вкара в опразнената врата и да донесе по този начин победата на "моряците" с 2:1.

  Сподели
198