Антоан Бароан: Моята цел е да бележа във всеки мач


FUTBOL-TV

Антоан Бароан: Моята цел е да бележа във всеки мач

Нападателят на Ботев Пловдив - Антоан Бароан иска да реализира колкото се може повече попадения за "жълто-черните" в мачовете от Първа лига и турнира за купата на България. Французинът има 8 попадения до момента и е начело в класирането при голмайсторите в елита.

"Моята цел е да бележа във вратата всеки мач, за да помагам на отбора, но смятам, че ще ми бъде трудно да стана номер 1. По-скоро ще се стремя да бъда втори след реализаторите, защото има по-добри от мен", заяви 22-годишният Бароан на пресконференция. 

Той призна, че пловдивчани са били колебливи в началото на новия шампионат.

"През този сезон тръгнахме лошо. Винаги сме искали да сме в първата шестица, но сега се стремим към седмото място, което дава право на участие в квалификация за европейските турнири. Разбира се, ще се мъчим да спечелим и Купата на България. Там играем с различни отбори - от втора и от трета дивизия, но трябва да побеждаваме и много се надявам да триумфираме в турнира. Бях приятно изненадан, когато излязох на терена за първи път с Ботев", каза още нападателят на "канарчетата".

Бароан е щастлив от реализираното попадение срещу Левски, когато Ботев направи 1:1 срещу "сините" в София в края на миналата седмица.

"Да отбележиш гол срещу Левски е удивително. Вече съм го правил, когато играехме на Коматево, но беше удивително да го направя и втори път. Малко се разочаровах, когато отначало не признаха гола, но после се зарадвах много. Идването на Ивелин Попов се отрази добре на отбора и лично на мен. Той е футболист, играл в няколко големи отбора, а и допринася за добрата атмосфера на терена и в съблекалнята", завърши Антоан Бароан.

  Сподели
147