Лудогорец с нова престижна победа в европейските турнири


FUTBOL-TV

Лудогорец с нова престижна победа в европейските турнири

Лудогорец написа нова златна страница в своята история. Днес разградчани се наложиха над гостуващия Фенербахче с 2:0 в среща от груповата фаза на Лига на конференциите.

Якуб Пьотровски вкара първото попадение. Той откри резултата в 18-ата минута. Антон Недялков намери Якуб Пьотровски, а полякът изстреля истински снаряд към вратата на Доминик Ливакович, който безпомощно изгледа как топката влезе в горния ляв ъгъл на вратата му - 1:0.

В 25-ата отново полският халф бе близо до втория си гол в мача, след като топката бе продължена към при центриране от корнер, но ударът му отблизо с глава бе уловен от Ливакович.

В началото на втората част Фенербахче взе инициативата като на два пъти Батшуай можеше да изравни, но първо Слуга спаси, а след това и гредата спря силния удар на белгиеца. 

В самия край пък падна второ попадение за Лудогорец. Недялков се включи отлично в атаката, намери Аслак Фон Витри, който бе блокиран, но все пак успя да продължи за Руан Секо в наказателното поле, а нападателят от близка дистанция не сгреши за крайното 2:0.

  Сподели
431