ФК Крумовград остана без титулярния си вратар точно преди мача с Лудогорец


FUTBOL-TV

ФК Крумовград остана без титулярния си вратар точно преди мача с Лудогорец

Опитният вратар на ФК Крумовград - Янко Георгиев ще отсъства близо месец от терените, след като получи травма в коляното по време на мача за Купата на България срещу Спартак (Варна) преди два дни, научи БТА от източник от клуба.

Георгиев получи травма на левия крак в 60-ата минута на срещата, когато противников нападател остана сам срещу него. Опитният страж на новаците в Първа лига предугадил финта, но при смяната на посоката и заради прекалено мекия терен кракът му загубил стабилност и се стигнало до травмата. Сега той ще се подложи на медикаментозно лечение, за да се успокои нараненото място.

Куриозното е, че миналата година по това време на сезона той получи почти същата травма, но на десния крак и в доста по-сериозна степен. Сега ако лечението е според плана, той трябва да се върне на терена ва 2-и декември при домакинството на Берое в 19-ия кръг на първенството.

В пет от всичките 15 мача до момента през този сезон той не е допуснал гол, а при поражението от Славия на 27-и октомври той записа двубой номер 210 в кариерата си в елита.

  Сподели
172