Ел Маестро: Утрешният ден ще е същият като днешния


FUTBOL-TV

Ел Маестро: Утрешният ден ще е същият като днешния

Треньорът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, говори след равенството 1:1 срещу Черно море. Той коментира и бъдещето си, като обяви, че се притеснява за поста си винаги през последните 20 години. 

 
"Разочарован съм от резултата. Всеки път, когато ЦСКА не печели е така. Ние бяхме близо до това да спечелим. Имахме страхотни като качество положения, за да вкараме втори гол и да победим. Можеше да играем и по-добре, особено от гледна точка на интензивността. Беше тежка вечер за нас и съм разочарован. Не успяхме, трудно ни беше да контролираме енергията ни в по-дълъг период от мача. Доволен съм от един период от 20-30 минути в началото на мача. Завършихме първата част в пасивна позиция. На полувремето говорихме точно за това в съблекалнята. През второто полувреме ни изравниха, когато започнахме да играем с необходимата енергия". 

"Нека сме честни. Имахме 3-4 положения, но нивото на тези шансове беше много високо. Трябваше да вкараме втори гол. От гледна точка на класирането проблемите са налице. Не печелим второ поредно домакинство. Трябва да тренираме както досега". 

"Разбирам феновете. Трябва да анализараме грешките. Винаги, всеки ден в последните 20 години. Това е в работата на един треньор. Това е част от работата ми. Утрешният ден ще е същият като днешния", заяви Ел Маестро в ефира на Диема - на въпрос дали се притеснява за своя пост. 

  Сподели
241