Славия взима пример от ЦСКА с млад треньор


В. Мухарски

Славия взима пример от ЦСКА с млад треньор

Президентът на Славия Венцислав Стефанов официално представи новия треньорски щаб на отбора. Старши-треньор на "белите" ще бъде Мартин Кушев, който заменя Емил Велев. Помощници на нвоия наставник са Йордан Петков и Наско Желев. Към щаба са и треньорът на вратарите Валентин Захариев и кондиционният специалист Огнян Макавеев.

От фенклуба на Славия връчиха на новите наставници традиционните бяло-черни шалчета. Венцислав Стефанов заяви, че новото треньорско ръководство има за задача да селекционира и подготви отбор за достойно посрещане на 100-годишния юбилей на Славия, който е след 2 години. Стефанов не скри, че му допада работата на младия наставник на ЦСКА Милен Радуканов (на снимката) и това е причината и в Славия да бъде назначен млад български специалист

"Видя се в ЦСКА миналата година как играха с млад тренцор. Именно заради това искам да изградя подобна атмосфера и в нашата съблекалня, а според мен ще постигнем това с новото треньорско ръководство", заяви Венци Стефанов.

Новият старши-треньор Мартин Кушев обяви имената на новите попълнения на отбора. Това са бившият национал на България Живко Желев, за последно играл в Баку (Азербайджан), Димитър Воденичаров, завърнал се от Пирин и преодстъпените през пролетта Атанас Дреновички (Лудогорец, Галин Иванов (Арминия, Германия) и Иван Коконов (Ботев Враца).

Снимка: Илияна Енчева

  Сподели
213