Пената: В ЦСКА ще се инвестират невероятни суми


Н. Гавазов

Пената: В ЦСКА ще се инвестират невероятни суми

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев се изказа за подписания договор за ползване на базите от клуба.

"Минахме през много перипетии, за да стигнем до този договор, но вече имаме пълна яснота по базите, което е най-хубавото. Собствениците ще могат по-добре да мислят за подобряването на "Армията" и Панчарево. Подписването на договора премина нормално, видяхте, че и министър Кралев уважи събитието, за което той многократно направи коментари през последните години. Големи суми ще се инвестират, невероятни даже, бих казал.

Планът на г-н Ганчев е голям и иска всичко да е точно. Оттук какво ще стане, зависи изцяло от началството на клуба. Идеята е стадионът да се направи така, че да отговаря на европейските критерии, такова е и намерението на г-н Ганчев."Армията" в този си вид вече е много стара. Ще се подобрят нещата и в Панчарево. Юношите ще са там и няма да ги крадат от Разград, Пловдив, Варна...Всичко ще е като по книгите.

Това е поредната стъпка, с която се пресичат всякакви спорове кой е ЦСКА и други подобни. Сега е важно УЕФА да ни допусне до участие в евротурнирите. Там има нерешен въпрос, дано скоро се реши.Пожелавам на футболистите да надградят в класирането, за да посрещнем както трябва 70-годишния юбилей", заяви Пенев.

 

  Сподели
157