Локомотив Пловдив изпусна Витоша (видео)


Н. Гавазов

Локомотив Пловдив изпусна Витоша (видео)

Представителният тим на Локомотив завърши наравно 1:1 при гостуването си на Витоша (Бистрица). Срещата се игра в София от 13:00 на националния стадион "Васил Левски". Голът за "смърфовете" отбеляза Димо Бакалов в 10-та минута.

Домакините от Витоша успяха първи да стигнах до гол в 8-та минута. След пас от дясно Ивайло Лазаров стреля от границата на наказателното поле и вкара за 1:0. Локомотив реагира светкавично, като "черно-белите" изравниха в ответната атака. Веселин Марчев центрира на главата на Димо Бакалов, който реализира за 1:1. В 16-та минута Симеон Райков стреля опасно от пряк свободен удар, но стража на бистричани спаси. В средата на първата част, след изпълнение на корнер, топката достигна до Асен Георгиев в наказателно поле. Той нанесе изстрел, но бе блокиран от играч в зелено. В 37-та минута Симеон Райков нацели напречната греда на Витоша след удар от дистанция.

Натискът на Локомотив продължи и през втората част. В 53-та минута изстрел на Райков от фаул мина встрани от вратата на "бистришките тигри". В 60-та минута Веселин Марчев можеше да изведе "черно-белите" напред, но ударът му с глава мина на сантиметри от целта. До краят Локомотив доминираше на терена, но "черно-белите" не успяха да стигнат до победата.

Следващият двубой на Локомотив е домакинство на Верея. Срещата е насрочена за 5 декември (вторник) от 17:30.

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
159