Белчев: Нормален жребий


Н. Гавазов

Белчев: Нормален жребий

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев сподели мнението си за тегления по-рано днес жребий за 1/4-финалите в турниза за Купата на България, който отреди ЦСКА да приеме Лудогорец на "Армията".Той сподели, че рано или късно ЦСКА е трябвало да срещне някой от другите фаворити за Купата, тъй като целта на тима е да спечели трофея.

"Жребият го приемаме такъв, какъвто е. Няма как да го променим. Поставили сме си цел да спечелим Купата и рано или късно трябваше да срещнем фаворитите. Сега имаме мач с Лудогорец за първенството, върху който сме се концентрирали, после имаме още четири мача, преди да мислим за двубоя за Купата", каза Белчев.

"Мисля, че жребият е нормален за нас. ЦСКА не трябва да прави разлика дали е домакин или гост, ЦСКА трябва да излиза да надиграва противниците си и да печели мачовете си. Това е. Наистина нямаше значение с кого ще се паднем. Да бяхме аутсайдери, да си избираме съперници. Но ние сме фаворити и който и да ни се беше паднал, това е. Надяваме се преди Коледа и Нова година да оставим едни добри впечатления у феновете и те да посрещнат едни весели празници", завърши треньорът.

 

  Сподели
100