Дунав представи Орачев


Н. Гавазов

Дунав представи Орачев

Дунав представи официално Малин Орачев като нов старши -треньор на тима. Напомняме, че специалистът подписа тригодишен договор с "драконите". Не церемонията присъства и изпълнителният директор Ивайло Петков.

"Няма да правя обещания. Ще работя за каузата Дунав, а тя е да се утвърдим в Първа лига - да имаме непрекъснато присъствие. Всички трябва да бъдат сигурни, че ще работим страшно много. Вчера видях отбор с потенциал. Особено през първото полувреме Дунав се представи много добре. Във футбола е много важен и късметът. Вчера него го нямаше. В същото време допуснахме елементарен гол и така загубихме мача", каза Орачев.

Ивайло Петков обясни, че ръководството на Дунав е разговаряло и с други треньори - някои са очаквали оферти от чужбина, други имали настоящи клубове.

"Смятаме, че този треньор ще свърши работа. Млад, амбициозен, който идва да работи в колектив и за колектив, което е много важно. Орачев ще има за задача да създаваме и развиваме местни футболисти от школата", коментира Петков.

 

  Сподели
122