Спартак Варна благодари на Бойко Борисов


Н. Гавазов

Спартак Варна благодари на Бойко Борисов

Ръководството на Спартак Варна 1918 излезе с изявление, с което благодари на премиера Бойко Борисов за обещанието му стадион "Спартак" да бъде върнат на клуба, а също така да бъда отпуснати 1 милиона евро за възстановяване на съоръжението.

"Днес, премиерът на България Бойко Борисов, в присъствието на министъра на младежта и спорта Красен Кралев и кмета на Варна Иван Портних, прие в кабинета си представители на спартаковската общност.

Присъстваха трима от феновете на клуба, между които и техният водач Стефан Калименов, председателят на ФК "Спартак 1918" Благой Калфов, Атанас Атанасов - член на УС, бившият президент на клуба Николай Ишков, бившите футболисти Радостин Станев и Борислав Георгиев - Бобъра и изтъкнатият бивш бакетболист Тодор Стойков, който е известен спартаклия.

Премиерът потвърди, че стадион "Спартак", с всички прилежащи територии, се връщат на клуба.

Управителният съвет на ФК "Спартак 1918" поднася своите искрени и сърдечни благодарности на министър-председателя Бойко Борисов!

Благодарение на неговата съпричастност и подкрепа, се стигна до това дългоочаквано и справедливо решение, което зарадва толкова много хора!

Благодарим и на министъра на младежта и спорта Красен Кралев и кмета на Варна Иван Портних!"


УС на ФК "Спартак 1918"

 

  Сподели
288