Полицията обяви мерките за сигурност за дербито между Левски и ЦСКА -София


Н. Гавазов

Полицията обяви мерките за сигурност за дербито между Левски и ЦСКА -София

От МВР обявиха мерките за сигурност преди дербито между Левски и ЦСКА - София . Двубоят от 13-ия кръг между двата тима е в събота на Националния стадион "Васил Левски" от 16:00 часа. Вратите на съоръжението ще бъдат отворени в 14:00 часа. Очаква се на мача да има над 25 хил. зрители.

"Припомняме забранените за носене предмети: огнестрелно оръжие; пиротехнически изделия; ножове; палки; боксове; чадъри; бутилки, в това число и парфюми. Малолетни ще бъдат допускани на стадиона с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, се казва в официалното съобщение на МВР.

Предприети са стриктни мерки за недопускане на посетители, които имат наложена съдебна забрана за посещение на спортни мероприятия. Малолетни ще се допускат на територията на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от интернет или взета от касите на стадиона. Преди, по време и след провеждане на мача полицейските служители ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на инциденти на територията на София. Всички посетители на сблъсъка ще бъдат подложени на щателна проверка преди влизането си на стадиона.

Ангажимент по охраната на спортната среща имат частни охранителни фирми, чиято задача е да следят за опазване на реда на територията на стадиона по време на провеждане на срещата.

 

  Сподели
180