Вутов: Искам да показвам добра игра и да се развивам (видео)


Н. Гавазов

Вутов: Искам да показвам добра игра и да се развивам (видео)

Полузащитникът на Левски Антонио Вутов даде интервю пред клубната телевизия, в което сподели мнението си за новия треньорски щаб на "сините", очакванията си за гостуването на Етър в неделя, а също така обясни с какво му е помогнало пребиването в в Италия.

"Щастлив съм винаги, когато съм на "Герена". Радостен съм когато виждам моите съотборници и приятели всеки ден. Имах проблеми с неприятна контузия, но с всеки изминал ден се чувствам по-добре и се надявам да съм готов за предстоящите мачове. Вторият ми период в Левски мога да го опиша след края на сезона. В момента се боря да показвам добра игра и да се развивам като футболист.

Прекарах три години и половина в Италия. Чувствам се развит като човек, като футболист. Има винаги върху какво да се работи, но мисля, че съм пораснал. В Италия се сблъсках с различна култура и това ми помогна, даде ми повече самочувствие. Така се изградих като по-силна личност. След всяка една трудност се чувствам по-силен. За италианците футболът е начин на живот. Играта за тях е нещо повече от живот. Имат специфично мислене на тема "футбол.

С новия треньорски щаб работим повече върху тактическа дисциплина, организация на отбора. Работим много върху тактиката и играта в отбрана. В съблекалнята на Левски няма делене. Ние сме едно цяло. С всяка седмица се сработваме все повече. В началото ни беше трудно с толкова много нови играчи, но ни трябва още малко време, за да се сработим.

Сигурен съм, че ни чака тежко гостуване на Етър. Отборът им е стойностен. Ние тренираме, за да може да побеждаваме в такива мачове. Бих искал да кажа на феновете да ни подкрепят до последната минута, защото тогава усещаме, че сме много по-силни. Борим се за името на Левски, а те нека ни подкрепят отвън", заяви Вутов.


Видеото от интервюто може да гледате ТУК.

 

  Сподели
147