Валенсия открива свой филиал във Варна


Н. Гавазов

Валенсия открива свой филиал във Варна

Достигналият до два поредни финала в най-силния футболен турнир Шампионска лига ще предаде своята философия за играта и методика на обучение на своите партньори от ДФК Шампиони, съобщава "Варна утре".

Испанският гранд Валенсия заедно с Global Premier Soccer откриват филиал на футболния клуб във Варна. Достигналият до два поредни финала в най-силния футболен турнир Шампионска лига ще предаде своята философия за играта и методика на обучение на своите партньори от ДФК Шампиони, където ще развиват футболните качества на децата в региона.

Под постоянен мониторинг от страна на Валенсия и Global Premier Soccer, тренировъчния процес ще се базира на методиката използвана в испанския колос, откъдето са излезли звезди като Давид Силва, Жоржи Алба, Гайска Мендиета, Давид Албелда и много други. Треньорите от ДФК "Шампиони" ще участват в редовни семинари и обучителни програми, където ще могат да черпят знания от своите колеги от Валенсия. Всички деца от академията ще носят екипите на европейския футболен гранд с логото на клуба.

Проектът с участието на Валенсия и Global Premier Soccer има за цел да разшири мрежата в югоизточна Европа като наскоро бяха отворени и филиали в Гърция и Кипър. По този начин клубът ще има поглед над повече деца, който ще имат възможност да бъдат наблюдавани от футболните специалисти.

 

  Сподели
125