ЦСКА ще се справи с Несебър


FUTBOL-TV

ЦСКА ще се справи с Несебър

Несебър - ЦСКА
Стадион: "Градски“, Несебър
Дата: 19.09.2017 г.
Час: 16:00
Съдия: Станислав Ставров


Несебър приема ЦСКА на своя стадион в среща от 1/16-финалите в турнира за Купата на страната. Крайният победител ще стане ясен след този двубой, тъй като два мача на разменено гостуване ще се играят само и единствено в полуфиналната фаза на турнира. "Армейците" са фаворити, но трябва да се има предвид добрата форма, в която се намира тимът от Втора лига. Освен това, "червените" вече си изпатиха преди година в тази доста ранна фаза на турнира, когато бяха елиминирани от Локо София. Прогнозата на Futbol-tv и Futbolbet все пак е за знак - 2.

Наставникът на 31-кратните шампиони на страната Стамен Белчев вероятно ще направи няколко промени за този мач. "Армейците" изиграха среща от първенството само преди броени дни (победа с 1:0 над Черно море във Варна) и сега в част от играчите се е натрупала умора.

Кристиян Малинов ще бъде един от малкото титуляри, който ще запази мястото си, въпреки че виси с четири жълти картона (при следващо официално предупреждение ще пропусне домакинството на Дунав). Очаква се негов партньор в халфовата линия да бъде Раул Лое, който за първи път ще започне в стартовия състав.

На вратата по всяка вероятност ще се завърне Георги Китанов. Българският страж изпадна в немилост след грешката, която допусна в началото на шампионата срещу Лудогорец на "Българска армия". Именно след негова лоша изява падна единствения гол, който донесе победата на разградчани. Оттогава на вратата е Витаутас Черниаускас, но този път националът на Литва ще получи почивка.

Защитата ще бъде почти напълно прекроена. Отдясно ще стартира Стойчо Атанасов, а в центъра се очертава да играят Чорбаджийски и Александър Барт. Отляво ще действа Александър Георгиев. Пълно преобразяване ще има в офанзивен план. Отдясно ще играе Десподов, а на върха на атаката ще е Кубемба. Зад нападателя най-вероятно ще играе Енрике. По лявото крило ще атакува Меркадо. Все пак има и малка вероятност Белчев да заложи отново на головата машина Фернандо Каранга, тъй като останалите нападатели на тима отбелязват доста рядко голове.

"Гледахме два мача на Несебър. На последния им двубой имахме човек от щаба, който събра информация. Винаги съм казвал, че това е най-прекия път за купа и към Европа. В ЦСКА няма титуляри и резерви. Всеки един играч трябва да е готов да се включи добре, когато му дам шанс", заяви Стамен Белчев.

В лагера на Несебър ще разчитат на най-добрите си играчи за големия мач със столичани. Очакванията са, че няма да има сериозни промени в сравнение с титулярите, които играха в последните няколко срещи. Иначе отборът се намира в добра серия от три поредни победи. След равенството с Ботев Враца през август, тимът от морския град записа труден успех с 2:1 над Оборище Панагюрище, но след това последваха разгромни победи над Монтана (1:3 като гости) и Марица Пловдив (4:0 като домакини).

Интересно име в състава на Несебър е това на юношата на ЦСКА Димитър Коларов. Той стартира сезона с третодивизионния ЦСКА 1948, но получи оферта от тима от Втора лига и се стигна до споразумение. Очакванията са, че Коларов ще попадне в стартовия състав на своя отбор и ще играе с доста хъс срещу "армейците".



ПРОГНОЗА: НЕСЕБЪР - ЦСКА 1:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Последни 5 срещи - Несебър

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
15.09.2017 Втора ПФЛ Несебър 4 - 0 Марица Пловдив
09.09.2017 Втора ПФЛ Монтана 1 - 3 Несебър - - -
27.08.2017 Втора ПФЛ Несебър 2 - 1 Оборище Панагюрище
21.08.2017 Втора ПФЛ Ботев Враца 1 - 1 Несебър - - -
13.08.2017 Втора ПФЛ Несебър 3 - 1 Лудогорец Р. II


Последни 5 срещи - ЦСКА София

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
16.09.2017 Първа ПФЛ Черно море 0 - 1 ЦСКА София
08.09.2017 Първа ПФЛ ЦСКА София 3 - 0 Верея Стара Загора
26.08.2017 Първа ПФЛ Берое 0 - 3 ЦСКА София
19.08.2017 Първа ПФЛ ЦСКА София 6 - 1 Витоша Бистрица
11.08.2017 Първа ПФЛ Септември София 0 - 1 ЦСКА София


Досегашни срещи

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
11.03.2005 Първа ПФЛ Несебър 0 - 2 ЦСКА София - - -
21.08.2004 Първа ПФЛ ЦСКА София 5 - 0 Несебър - - -
  Сподели
222