ЦСКА няма да има проблеми срещу Верея


FUTBOL-TV

ЦСКА няма да има проблеми срещу Верея

ЦСКА - Верея
Стадион: "Българска армия“, София
Дата: 08.09.2017г.
Час: 20:00
Съдия: Драгомир Драганов


ЦСКА приема Верея на своя стадион "Българска армия" в двубой от 8-ия кръг в Първа лига. Двата тима имаха кратка почивката заради мачовете на националните отбори, но сега родното първенство се подновява с пълна сила. "Армейците" са абсолютни фаворити, с оглед на това, че вече са и лидери в класирането и със сигурност ще искат да запазят първата си позиция и след края на този кръг. Прогнозата на Futbol-tv и Futbolbet е за знак - 1.

В състава на ЦСКА със сигурност ще има няколко промени за мача с тима от Стара Загора. Почти сигурно Станислав Манолев ще остане резерва. Треньорът на тима Стамен Белчев обмисля този ход заради умората, натрупана у благоевградчанина след световните квалификации с Швеция (3:2 в четвъртък) и Холандия (1:3 в неделя). Манолев започна като титуляр и в двете срещи, като при историческата ни победа над "тре крунур" откри резултата. Десният халф бе на терена общо 136 минути, като смените му също говорят, че е изразходвал много сили.

Вместо Станислав, играл и в 7-те шампионатни срещи на "армейците" досега, на дясното крило срещу Верея вероятно ще започне Кирил Десподов. Последният бе част от групата на националния тим, но така и не се появи нито на "Васил Левски", нито на "Амстердам арена". За ЦСКА - Десподов позагуби доверието на треньорския щаб още в началото на сезона. В последните няколко срещи - младокът бе изместен именно от Манолев, като първият се появява в игра най-вече като резерва.

Вариант за титуляр обаче е и Густаво Кулма. От треньорския щаб са останали доволни от показаното от футболиста по време на паузата за националните отбори. "Червените" са установили подем в неговото представяне, като колумбиецът се е понравил с включването си срещу Берое за първенство (3:0) и в контролата с Марица, а също и с поведението си в тренировъчния процес.

В последните дни на "Армията" се осъществиха няколко входящи и изходящи трансфери. С отбора подписаха Раул Лое и Александър Барт. Двамата обаче със сигурност ще останат на пейката за мача с Верея, но може да се появят в игра след почивката. Пламен Гълъбов и Никола Колев пък бяха отдадени под наем на Етър, като те ще защитават цветовете на "болярите" до края на календарната година.

В лагера на Верея положението не е никак розово. Тимът продължава да печели точки, но за сметка на това футболистите рядко получават заплатите си и бъдещето на тима е много неясно.

"Един ден не тренирахме, но не сме бойкотирали. Просто се събрахме играчи и треньори, за да видим какво е бъдещето на отбора. Тази неяснота съсипва отбора. Не е лесна ситуацията, не никак приятно, това, което се случва. Но, засега успяваме да държим някакъв дух, като ще видим след паузата накъде ще тръгнат нещата. Имаме силни характери тук в отбора, а българинът се обединява в трудните ситуации, това може би ни помага. Никой от шефовете не е говорил с играчите. Воден е разговор само с треньора, който каза, че всичко е пълна мъгла и нищо не се знае", заяви нападателят на Верея Георги Андонов.

Все пак - по последни данни шефовете са изплатили пари на играчите преди двубоя с ЦСКА. Освен това треньорският щаб е бил уверен, че повече подобни забавяния няма да има. Всички в тима обаче имат едно на ум за бъдещето на тима.


ПРОГНОЗА: ЦСКА - ВЕРЕЯ 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Последни 5 срещи - ЦСКА София

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
26.08.2017 Първа ПФЛ Берое 0 - 3 ЦСКА София
19.08.2017 Първа ПФЛ ЦСКА София 6 - 1 Витоша Бистрица
11.08.2017 Първа ПФЛ Септември София 0 - 1 ЦСКА София
06.08.2017 Първа ПФЛ ЦСКА София 4 - 1 Локомотив Пловдив
30.07.2017 Първа ПФЛ Ботев Пловдив 2 - 6 ЦСКА София


Последни 5 срещи - Верея Стара Загора

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
28.08.2017 Първа ПФЛ Витоша Бистрица 0 - 3 Верея Стара Загора
19.08.2017 Първа ПФЛ Верея Стара Загора 1 - 0 Локомотив Пловдив
12.08.2017 Първа ПФЛ Лудогорец Разград 3 - 1 Верея Стара Загора
05.08.2017 Първа ПФЛ Верея Стара Загора 2 - 0 Левски София
31.07.2017 Първа ПФЛ Етър Велико Търново 0 - 1 Верея Стара Загора


Досегашни срещи

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
27.11.2016 Първа ПФЛ ЦСКА София 1 - 1 Верея Стара Загора
06.08.2016 Първа ПФЛ Верея Стара Загора 1 - 0 ЦСКА София
  Сподели
192