ЦСКА ще измъкне трите точки от Берое


FUTBOL-TV

ЦСКА ще измъкне трите точки от Берое

Берое - ЦСКА
Стадион: "Берое“, Стара Загора
Дата: 26.08.2017г.
Час: 18:45
Съдия: Никола Попов


Берое посреща ЦСКА на стадиона в Стара Загора в среща от 7-ия кръг в Първа лига. "Армейците" са в подем, но домакините продължават с отличната селекция, което от своя страна води до сериозни амбиции. След Мартин Камбуров, с Берое подписа и Иван Иванов-Русия. Футболист номер 1 на България за 2013 година обаче може и да пропусне предстоящия двубой, тъй като не е ясно дали ще бъде картотекиран навреме, а и освен това той все още не е в оптимална форма. Прогнозата на Futbol-tv и Futbolbet е за знак - 2.

През последните четири кръга ЦСКА навакса неочаквания слаб старт и премина успешно през два аутсайдера и два от традиционно трудните съперници. Преди това ЦСКА се справи успешно и с двата пловдивски отбора, но сега пред тима предстои едно по-тежко изпитание. Очакванията са, че продукцията срещу заралии ще отговори на въпроса дали шампионските амбиции на столичани са солидно подплатени и мечтите им вече имат покритие.

Не е за подценяване и фактът, че Александър Томаш успя да излъже ЦСКА на два пъти през миналия сезон с един доста по-ограничен откъм качество състав - воденият от него тим на Верея.

Иначе Александър Дюлгеров се завърна в групата на своя отбор, тъй като е възстановен от контузията, заради която пропусна мача с Витоша Бистрица. Почти сигурно той ще заеме титулярното си място, като причина за това е и травмата на Стойчо Атанасов, който пък не пътува с тима до Стара Загора. Трайно контузен е и Давид Симао. Милчо Ангелов вече се чувства по-добре, като има малка вероятност поне да седне на пейката, като със сигурност пропуска двубоя.

"Берое играе атакуващ футбол, един от добрите отбори е. Трябва обаче да се справим, имаме информация за силните и слабите им страни. Най-важното е да запазим постоянството в играта и настроението в играта. Когато отборите излизат да се надиграват, това е истината. Това е добре за българския футбол, според мен. Така е и в Европа и по света. Настроението в отбора е приповдигнато, но сме стъпили здраво на земята. Знаем, че трябва да сме концентрирани. Надявам се да победим и да продължим напред", заяви треньорът на 31-кратните шампиони на страната Стамен Белчев.

В състава на Берое може да има една-единствена промяна в сравнение с играчите, които стартираха срещу Септември. Очакванията са, че като титуляр ще се появи Антон Карачанаков. Бившият играч на ЦСКА влезе като резерва преди седмица, но сега треньорският щаб вероятно ще го използва за ефект "тайно оръжие". Карата тренира сериозно изпълнения на пряк свободни удари - нещо, което до скоро се считаше за негов специалитет.

Иначе новото попълнение Иван Иванов вероятно няма да попадне в групата за мача. Не това може да се каже обаче за другия нов в отбора - Мартин Камбуров. Бившата звезда на Локомотив Пловдив все още се приспособява към новия си тим, като по всичко изглежда, че от щаба на Берое ще бъдат търпеливи към Machine Gun. Нападателят има на сметката си 189 гола в родния шампионат и прави опити да счупи нови рекорди. Любопитен факт е, че Камбуров преди няколко месеца бе награден за голмайстор на първенството от легендарния Петър Жеков. Бившият играч на ЦСКА пожела на Камбуров да продължи да бележи, но да пропуска единствено в мачовете срещу "армейците".


ПРОГНОЗА: БЕРОЕ - ЦСКА 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
253