Удинезе предложи договор на играч на Ботев


Н. Гавазов

Удинезе предложи договор на играч на Ботев

Италианският Удинезе е предложил договор за 2+3 години на таланта на Ботев Крис Добрев. Напомняме, че футболистът преговаря с италианския клуб. Според неофициални източници, административният директор на Ботев Пловдив е тръгнал обратно за България, след като е провел разговори с ръководството на фриулци. На преговорите се е оказало, че Добрев е следен изкъсо от Удине в последните няколко години и те са наясно и с най-малката подробност свързана с него. Още при пристигането в Удинезе Крис Добрев е получил подготвена специално за него тренировъчна програма. Италианците са настояли, докато преговорите се водят, талантът да тренира с тях.

На самите разговори от Ботев Пловдив са обявили, че цената на Крис е 500 000 евро. За момента не е ясно, дали канарчетата няма да преговарят и за процент от следващ трансфер на младока. Преговорите ще продължат в събота, като се очаква за тях за Италия да замине и президентът на канарчетата Ангел Палийски.

Според запознати с разговорите, които са се водили днес, Удинезе много силно желаят да осъществят трансфера на Добрев и двата клуба са близо до споразумение.

 

  Сподели
169