Дунав пусна в продажба билетите за мача с Лудогорец


Н. Гавазов

Дунав пусна в продажба билетите за мача с Лудогорец

Днес стартира продажбата на билети за мача с "Лудогорец". На 20.08 отборът на "Дунав" посреща на Градския стадион в Русе водения от Димитър Димитров - Херо тим от Разград. Двубоят е с начален час 21.00 ч. Пропуските са с цена 10 лв. Те могат да бъдат намерени също в магазин "SportLic" на бул. "Цар Фердинанд" 3 /в сградата на "Здравко Чампоев" до Градските хали/. Това важи и за 5 от офисите на "Нетуоркс България" в Русе - на ул. "Църковна независимост" 18 /на партера на сградата на Проектантска организация/; в квартал "Възраждане" на улица "Плиска" 78 вход "Д" на блок "Мадара"; в МОЛ Русе на бул. "Липник" 121 Д; в квартал "Дружба" на ул. "Васил Левски" 4 /сградата на Солидарност до ASB/ и на улица "Борисова" 40 в сервиз "Милков".

Касата в МОЛ Русе ще работи и в неделя до 21.30 ч.

За централната трибуна билетите ще са с цена 20 лв. и ще се продават само в магазин "SportLic". Там ще можете да закупите и сезонни карти на цена съответно - централния сектор под козирката 300 лв. за възрастни и 150 лв. за деца и 100 лв. за сектора до централната трибуна.

За улеснение на феновете, касите на стадиона ще започнат продажба на пропуски в 18.00 ч. Вратите отварят в 19.00 ч. Билети ще бъдат продавани до 60 мин. от началото на двубоя. Ако зрител реши да напусне стадиона на полувремето, ще бъде допуснат обратно след 60 мин. от старта на мача.

Надяваме се, че Градския стадион ще бъде пълен, за да могат футболистите на "Драконите" да усетят атмосферата по трибуните. Благодарим ви предварително за подкрепата и желаем успех на Русенския отбор.

 

  Сподели
198