Локо Пловдив и Левски няма да се победят


FUTBOL-TV

Локо Пловдив и Левски няма да се победят

Локомотив Пловдив - Левски
Стадион: "Локомотив", Пловдив
Дата: 23.07.2017г.
Час: 21:00
Съдия: Станислав Тодоров


Локомотив Пловдив приема Левски на своя стадион в парк "Лаута" в среща от втория кръг на Първа лига. Мачът е труден за прогнозиране. И двата тима имат нужда от победа, макар двубоят да е от доста ранна фаза на първенството. Futbol-tv и Futbolbet съветват читателите си да пробват знак - Х.

В лагера на Левски настроението е доста помрачено. "Сините" допуснаха две загуби от Хайдук Сплит и по този начин напуснаха рано евротурнирите. В тима иначе се стягаше сериозна селекция, като последното ново попълнение бе не кой да е, а игралият в Манчестър Юнайтед Габриел Обертан. Френският бързак подписа със "сините" за две години, като има опция за удължаване на контракта с още една година. Това стана часове преди отборът да отпадне от Лига Европа. Все още не е ясно дали новата звезда ще запише официален дебют в мача срещу Локо Пловдив или картотеката му в БФС ще се забави и първият мач на Обертан за Левски ще е след седмица.

Под въпрос за мача с пловдивчани е Давид Яблонски. Той изненадващо попадна в стартовия състав за мача с Хайдук. Чехът имаше травма и първоначалната прогноза бе, че пропуска мача, но в крайна сметка той бе получил 10 инжекции през последните дни, за да може да излезе на терена в срещата от Лига Европа. Сега по-вероятно е на Яблонски да му бъде дадена почивка и неговото място да заеме Георги Ангелов.

Жорди Гомес доказа, че не е готов за цял мач, но почти сигурно той отново ще смени контузения Антонио Вутов. Треньорът на Левски Николай Митов е останал доволен от Серджу Буш. Бившият играч на ЦСКА се появи като резерва и веднага вкара за Левски в мача срещу Хайдук, но този гол не се оказа достатъчен. Все пак Буш е оставил отлични впечатления и не е изключено за първи път да стартира като титуляр за сметка на Жуниор Мапуку, като това да бъде единствената изненада в състава на тима.

В лагера на Локомотив положението е на кантар. Отборът записа победа на старта на сезона, налагайки се с 2:1 при визитата си на Етър в Ловеч. Радостта обаче бе помрачена от скандалното напускане на Мартин Камбуров преди този мач. Живата легенда на "смърфовете" се е скарал със собственика Христо Крушарски и напусна "Лаута" със сълзи на очите. По последни данни шефът на тима е забавил няколко заплати, а Камбуров е извадил пари от собствения си джоб, за да може всичко да бъде наред. Новината за липсата на Камбуров няма как да не радва Левски. Machine Gun се разписва в почти всеки един мач срещу този съперник, което го направи и любимец на феновете на ЦСКА.

След въпросния скандал Крушарски се е разплатил на всички играчи, но според медиите е забравил да стори това с останалите работници в клуба. Иначе като изключим това - шефът на Локомотив Пловдив продължава да бистри селекцията. Бившият играч на ЦСКА Стефан Николич води преговори с пловдивчани, а през седмицата с отбора тренира Симеон Райков, който почти сигурно ще се завърне в "черно-белия" тим.

От спортно-техническа гледна точка - в лагера на Локо Пловдив има само един проблем преди мача с Левски. Добре познатият на "Герена" Димитър Везалов със сигурност ще пропусне задаващото се дерби на "Лаута". Защитникът се появи на стадиона на "черно-белите" с шина на крака и трудно ходеше. Съмненията на докторите са за разтегната връзка. Това почти сигурно ще извади Везалов не само за сблъсъка със "сините", но и за двубоите през следващия месец.



ПРОГНОЗА: ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - ЛЕВСКИ 0:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
292