Лудогорец и Левски няма да се победят


FUTBOL-TV

Лудогорец и Левски няма да се победят

Лудогорец - Левски
Стадион: "Лудогорец Арена", Разград
Дата: 30.11.2016г.
Час: 17:30
Съдия: Станислав Тодоров


Лудогорец приема Левски на стадиона в Разград в среща от 16-ия кръг на Първа лига. Двубоят противопоставя първият срещу втория в класирането, но на този етап разградчани изглеждат недостижими на върха, най-вече заради разликата в класите на различните играчи. Отборът на Левски, освен това влиза в този двубой без особено добро настроение, тъй като в предния кръг загуби с 1:2 като домакин на Локо Пловдив. Все пак, прогнозата на Futbol-tv е за знак - Х.

Въпреки сгъстения цикъл и въпреки загубата от Локо Пловдив преди броени дни, треньорът на Левски Елин Топузаков не смята да прави промени в стартовия състав на отбора. Очакванията са на терена да се появят титулярите от двубоя срещу "смърфовете". Топузаков е заложил най-вече на разговори с играчите, като наставникът е на мнение, че всички проблеми се дължат на психическа основа.

"Футболистите са готови за мача с Лудогорец, физически и психически, въпреки разликата в точките. Ще направим така, че да зарадваме нашите привърженици. Трябва да компенсираме изоставането ни в класирането. През сезон показахме доста стабилни игри. Един мач и една загуба не трябва да ни разклащат самочувствието. Става въпрос за дерби, където резултатът може да бъде всякакъв. Готови сме чисто физически да издържим на този сгъстен цикъл през тази седмица, в която имаме три мача. Всичко необходимо от медицинска гледна точка е направено, дори от психологическа също, за да може играчите да покажат най-доброто от себе си", коментира Топузаков.

В щаба на Лудогорец обаче възнамеряват да направят някоя друга промяна в сравнение с играчите, които стартираха като титуляри в мача с Ботев Пловдив (победа с 3:1). Много вероятно е Джонатан Кафу да седне на пейката. За него има сериозен интерес от чужбина и дори вече се водят преговори. За това призна и треньорът на тима Георги Дерменджиев, който дори каза, че вече се търси негов заместник.

Не е изключено почивка да получат и някои от по твърдите титуляри, но все пак очакванията са главното ядро от играчи в последно време да бъде на линия за мача срещу "сините" и чак в следващия кръг, който е пак тази седмица - те да получат малко почивка.

Интересен факт преди този мач е свързан със сектора за гостуващи фенове на стадиона в Разград. В продължение на доста време повечето от водещите отбори у нас изразиха недоволството си от така наречената "клетка за гости". Условията за гостуващи фенове не са никак нормално на "Лудогорец Арена". Седмица преди мача, от организираните привърженици на Левски също изразиха недоволството си от трибуната и това бе чуто от шефовете на домакините. Така в последните дни на съоръжението в Разград кипи сериозна дейност, свързана най-вече с премахване на клетката за гости. Очакванията са феновете на Левски да имат по-добра видимост, а и не е изключено капацитетът на трибуната да бъде малко увеличен.




Последни 5 изиграни срещи:

Лудогорец:

05 ноември Лудогорец - ЦСКА 2:1 (Първа лига)
16 ноември Берое - Лудогорец 0:2 (Първа лига)
19 ноември Лудогорец - Берое 1:0 (Първа лига)
23 ноември Лудогорец - Базел 0:0 (Шампионска лига)
26 ноември Ботев Пловдив - Лудогорец 1:3 (Първа лига)

Левски:

30 октомври Ботев Пловдив - Левски 1:1 (Първа лига)
04 ноември Левски - Черно море 1:0 (Първа лига)
12 ноември Левски - Септември София 2:0 (Приятелска среща)
20 ноември Монтана - Левски 1:3 (Първа лига)
26 ноември Левски - Локомотив Пловдив 1:2 (Първа лига)


Досегашни срещи:

Лудогорец - Левски

15 срещи
9 победи за Лудогорец
2 равенства
4 победи за Левски
Голова Разлика: 20:12 за Лудогорец



ЛУДОГОРЕЦ - ЛЕВСКИ 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
231