Венгер с призив към феновете на Арсенал


Н. Гавазов

Венгер с призив към феновете на Арсенал

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер призова разочарованите фенове на своя клуб да се върнат на трибуните, за да гледат качествен футбол. Победата над Кристъл Палас с 2:0 в четвъртък вечер ще бъде запомнена и с безпрецедентен отлив на фенове от "Емирейтс". Много почитатели на Арсенал решиха да игнорират този мач, показвайки отношението си към поредния сезон без титла на "артилеристите", което се превръща във все по-голяма болка на феновете.

Венгер обаче призовава привържениците на отбора да се завърнат, защото интригата във Висшата лига може да избухне с нова сила.

"Какво искам да кажа на отсъстващите фенове? Да се завърнат и да подкрепят отбора. Ако обичате футбола, ще дойде точно сега и мисля, че ще гледате качествен футбол. Това е, което ще се опитаме да дадем на нашите поклонници. Четвъртък вечер е специална вечер. Не знам, дали с вас сме достатъчно умни, за да определим истинската причина, за това кой е дошъл и кой не", заяви Венгер.

"Никога не знаеш какво може да се случи с теб в таблицата. Все още са възможни някои обрати. Ако погледнете последните ни пет мача, ние победихме Евертън, победихме Уотфорд, два пъти направихме равен и победихме Палас. Остава само да съжаляваме, че не успяхме да съберем максимума точки от Уест Хем и Кристъл Палас, макар че водехме в резултата", каза още мениджърът.

"Намираме се под постоянен натиск. Това е трудно за всеки един. Ако погледнете таблицата, ще видите, че зад нас има отбори на топ ниво. Само защото Лестър е пред нас, всеки започва да си мисли, че ние трябва да оглавим таблицата, но това може да се каже и по отношение на всеки друг отбор", завърши Венгер.

 

  Сподели
139