Роджърс: Убеден съм, че оставам мениджър на Ливърпул


Н. Гавазов

Роджърс: Убеден съм, че оставам мениджър на Ливърпул

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс заяви, че не се опасява за работата си. Както е известно, отборът остана извън топ 4, отпадна от групите на Шампионска лига и не успя да спечели нито една от вътрешните Купи. Освен това "червените" се провалиха и в трансферната си кампания през миналото лято. Тези дни обаче се разбра, че собственикът на клуба Джон Хенри ще даде шанс на своя мениджър, който ще има задачата да поправи ситуацията през новия сезон.

"Дали съм убеден, че ще остана мениджър на Ливърпул? Да. На 150 %. Постоянно се срещам с ръководството и заедно обсъждаме развитието на отбора. Имаме отлични отношения. Ще се срещнем в края на сезона и ще анализираме всичко. Така бе преди година и в моята първа година от работата ми тук. Именно така работи това", заяви Роджърс.

"Постоянно ме питат за стратегията и модела на развитие на отбора. Имаме успешни собственици, всички в отбора вярват в това, което правят. за нас е много важно качествено да анализираме изминалия сезон, всички изменения в отбора, за да се подготвим по-добре за началото на следващия шампионат", добави специалистът.

 

  Сподели
180