Агуеро: Ще се борим за всички трофеи


Н. Гавазов

Агуеро: Ще се борим за всички трофеи

Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро, който вкара три гола във вратата на Куинс Парк Рейнджърс през уикенда, сподели впечатленията си от срещата, а също така обеща, че през следващата година той и съотборниците му ще се борят за всички трофеи.

"Много съм доволен от резултата. Бяхме длъжни да победим и да получим три важни точки, които могат да ни помогнат да останем на второто място в класирането. Доволен съм от играта на целия отбор. Разбира се, радвам се, че оформих хеттрик. Остана да изиграем два мача във Висшата лига, надявам се да получа "Златната обувка, но главната цел е изпратим отбора в Шампионска лига. Второто и третото място са равнозначни в това отношение, но искаме да завършим сезона на второ място - винаги се стремим към подобряване на резултата", заяви Агуеро.

"Пелегрини е доволен от представянето ни и призова да покажем същата игра и в следващите си два мача. Загубихме много точки през този сезон, но си върнахме добрата форма и спечелихме четири поредни мача. Трябва да продължаваме да играем по същия начин. Тези резултати са важни и за следващия сезон. Искаме да завършим сезона на едно от първите места и да започнем следващия, борейки се за всички трофеи. Клубът ще вземе решени кой ще дойде в отбора, но нашата настройка си остава същата - да се борим за победа в първите двубои от сезона", каза още аржентинецът.

 

  Сподели
93