Хъл Сити ще изненада Челси


.

Хъл Сити ще изненада Челси

СРЕЩАТА Е ОТЛОЖЕНА!

В събота от 14:45 в мач от 21-я кръг на Английската висша лига един срещу друг се противопоставят отборите на Хъл Сити и Челси. Играчите на Фил Браун не се преставят никак добре от началото на сезона и това им отрежда предпоследното място във временното класиране с актив от 18 точки- 4-ри повече от последния Портсмут.
До момента домакините записаха 4 победи, 6 равенства и 10 загуби. В последния кръг те успяха да запишат равенство 2:2 като гости срещу тима на Болтън, който не показа кой знае какво в тази среща затова те успяха при резултат 2:0 за домакините до 62' да върнат два гола.

За разлика от тях тима на Челси оглавява класирането с 45 точки, с две повече от Манчестър Юнайтед. До момента те имат в актива си 14 записани победи, 3 равенства и също толкова загуби. В последния кръг те успяха да победят драматично отбора на Фулъм с резултат 2:1.

В този мач мениджъра на домакините няма да може да разчита на контузения бразилиез Джеовани съшо и на Джими Булард(страдаж от контузия в коляното) и Йън Ашби.

За Карло Анчелоти отсъстващи са: Анелка(контузен), Есиен(контузен), Босингва( контузен) и Малуда, който е наказан заради натрупани жълти картони.

Очаквам този мач да протече с масирани атаки от страна на Челси, при което Хъл ще разчитат на главно контраатаки, при което ако имат късмет в тази среща могат да отблежат гол чрез, който да спечелят мача.

Прогноза: Хъл Сити - Челси 1:0

Последни 5 изиграни срещи:

Хъл Сити - РЗЗРЗ
Челси - ПРРПП


Коефициенти от bet365:

Хъл Сити - 9.00
Равенство - 4.75
Челси - 1.36


ПЛАМЕН ПЕНКОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
151