Челси ще търси последни три точки за 2009


.

Челси ще търси последни три точки за 2009

Челси - Фулъм
Стадион: "Стамфорд Бридж", Лондон
Час: 17:00
Съдия: Андре Маринър


Футболният маратон във Висшата лига продължава с пълна пара, след като само в рамките на 5 дни ще се изиграят два кръга. В един от най-интересните мачове в понеделник лидерът Челси приема Фулъм на “Стамфорд Бридж” в търсене на последните си 3 точки за 2009 година.

Челси показва изключително колеблива форма в последните няколко кръга, в които записа само един успех срещу Портсмут. Все пак грешките на преследвачите задържат “сините” на върха. Задава се обаче Купа на Африка и ако не подобрят сериозно формата си, момчетата на Карло Анчелоти скоро ще са догонващи. В събота те надиграха тима на Бирмингам, но не съумяха да реализират създадените положения. Не трябва да се забравя, че чист гол на Бирмингам не отменен заради засада. Анелка продължава да изпитва проблеми и вероятно ще пропусне мача. Контузени са още Босингва и Есиен.

Фулъм продължава да демонстрира силна форма като в последния си мач възпитаниците на Рой Ходжсън стигнаха до равенство 0:0 с целещия се високо Тотнъм.  За момента “котиджърс” са 9-ти с 27 точки като ще се борят за участие в Лига Европа и догодина. В последните си 6 срещи те редуват победи и равенства като, ако тази поредица продължи сега е време да запишат успех. Под въпрос за състава е Хангеланд, докато за Пентсил това е последен мач преди Купата на АФрика. Контузени са Дейвис и Камара.

Предстои поредният напрегнат мач за Челси. Лондонските дербита винаги са по-заплетени, а и гостите изглежда с в по-добра форма. Все пак тима на Анчелоти няма право на грешка и ще постигне вероятно труден успех в последния си мач за 2009.



Последни 5 мача:

Челси:

08 декември Челси - АПОЕЛ 2:2 (Шампионска лига)
12 декември Челси - Евъртън 3:3 (Висша лига)
16 декември Челси - Портсмут 2:1 (Висша лига)
20 декември Уест Хем - Челси 1:1 (Висша лига)
26 декември Бирмингам - Челси 0:0 (Висша лига)

Фулъм:

06 декември Фулъм - Съндърланд 1:0 (Висша лига)
12 декември Бърнли - Фулъм 1:1 (Висша лига)
16 декември Базел - Фулъм 2:3 (Лига Европа)
19 декември Фулъм - Манчестър Юнайтед 3:0 (Висша лига)
26 декември Фулъм - Тотнъм 0:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:
Челси - Фулъм

40 мача
25 победи за Челси
12 равенства
3 победи за Фулъм
Голова Разлика: 73:39 за Челси


Коефициенти от bet365:

Челси - 1.40
Равен - 4.50
Фулъм - 8.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
188