Челси ще продължи шоуто и в Карлинг къп


.

Челси ще продължи шоуто и в Карлинг къп

След като разби с 3:0 Арсенал на “Емирейтс” и запази преднината си от 5 точки на върха в английската Висша лига Челси гостува на Блекбърн в двубой от Карлинг къп.

Домакините показват колебливи игри в английския елит като за момента са 12-ти със 17 точки, което е доста повече от актива им по същото време миналата година. В предишния кръг на Карлинг къп те отстраниха Питърбро след 5:2. Иначе последният им мач бе срещу Стоук на “Иууд парк” – 0:0. Основният липсващ за Блекбърн ще бъде мениджърът Сам Алардайс, който се възстановява след сърдечна операция.  Франко ди Санто, който е преотстъпен на тима именно от Челси няма да вземе участие, именно по тази причина.

За добрата форма, в която се намира Челси вече казахме като само ще допълним, че тимът взе всичките си големи дербита от началото на сезона и то без да допусне гол във вратата си. Логично е сега Карло Анчелоти да даде почивка на повечето си титуляри, което е повод резервите да играят доста мотивирано, зад да докажат, че имат място в големите мачове.

До този етап Блекбърн стигна след като преодоля отбори от по-ниски дивизии. Логично е при първия им сериозен двубои домакините да сбъркат, защото големите тимове вече не подценяват дори Карлинг къп.

Последни 5 мача:

Блекбърн Роувърс

28 ноември: Блекбърн Роувърс 0-0 Стоук Сити (ВЛ)
25 ноември: Фулъм 3-0 Блекбърн Роувърс (ВЛ)
22 ноември: Болтън Уондърърс 0-2 Блекбърн Роувърс (ВЛ)
7 ноември: Блекбърн Роувърс 3/1 Портсмут (ВЛ)
31 октомври: Манчестър Юнайтед 2-0 Блекбърн Роувърс (ВЛ)

Челси

29 ноември: Арсенал 0-3 Челси (ВЛ)
25 ноември: Порто 0-1 Челси (Шампионска лига)
21 ноември: Челси 4-0 Уулвърхямптън Уондърърс (ВЛ)
8 ноември: Челси 1-0 Манчестър Юнайтед (ВЛ)
3 ноември: Атлетико Мадрид 2-2 Челси (Шампионска лига)

Коефициенти на bet365:
Блекбърн – 7,00
Равен – 5,00
Челси – 1,50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
201