Мойс: Юнайтед има най-доброто нападение


Н. Гавазов

Мойс: Юнайтед има най-доброто нападение

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс смята, че в лицето на Хуан Мата, Уейн Рууни и Робин ван Перси неговият отбор притежава най-добрата нападателна линия във Висшата лига на Англия. Има всички шансове, че в съботната среща против Стоук Мойс да задейства тази тройка още от първите минути: Мата като плеймейкър, а Рууни и Ван Перси на върха на атаката.

Мениджърът на Юнайтед се надява, че съвсем скоро неговите възпитаници ще навлязат в своята най-добра форма. В края на краищата Уейн и Робин едва се завърнаха след травмата си, а Хуан на практика не игра в Челси.

"Мисля, че те ще са такива (най-доброто нападение в лигата), когато подобрим тяхната готовност и игрова форма и когато те се нагодят един към друг. Трябва да дадем на Хуан Мата време за адаптация и да избегнем излишна прибързаност. Ще е малко по-лесно, защото той има опита от представяне във Висшата лига и по-рано игра в голям клуб. Но трябва да помним за измененията, през които той мина и сме длъжни да му дадем време, за да превърнем всичко в реалност", заяви Мойс.

 

  Сподели
110