Защо Анфийлд аплодира играч на противника (снимка)


Н. Гавазов

Защо Анфийлд аплодира играч на противника (снимка)

В края на второто полувреме на мача Ливърпул - Олдъм на терена на "Анфийлд" се появи 20-годишният футболист на противника Антон Роджърс - син на мениджъра на "червените" Брендън Роджърс. Влизането в игра на младия играч бе посрещнато с аплодисменти от всички краища на стадиона, а радостният баща сподели своите чувства от случилото се.

"Това е невероятно. Бях с него през целия му живот. Разбира се, когато излезе на терена, аз трудно повярвах в случващото се. Той е добър син и ние с майка му се гордеем с него. Антон прави първите си крачки в своята кариера и Олдъм напълно му подхожда. Там сериозно се занимават с него. Разполагат с изключителен мениджър, който съм убеден, че ще постигне успехи със своя млад отбор", заяви Роджърс.

"Те притежават истински боен дух. Няколко пъти съм гледал техни мачове и мога да кажа, че Антон играе важна роля в отбора. Той преживя незабравим момент в своята кариера и аз като баща съм трогнат от факта, че привържениците на Ливърпул го посрещнаха с аплодисменти", каза още наставникът на "червените".

  Сподели
148