Моуриньо: Винаги съм завършвал първи или втори


Н. Гавазов

Моуриньо: Винаги съм завършвал първи или втори

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо в навечерието на срещата против Съндърланд разказа за ситуацията с контузените футболисти. Двубоят, който е част от програмата на 14-я междинен кръг на Висшата лига е утре вечер с начален час 21:45 българско време.

"Давид Луис все още не е готов да играе, медицинският щаб работи с него, той скоро ще се завърне в строя, така че ще имам възможност да извършвам ротации на състава. Оскар няма да играе утре, а Ето'о започна тренировки и ще може да излезе на терена. Кол ще бъде използван или в един от следващите два близки мача или в двубоя със Стяуа. Еден Азар се справя със своята работа и продължава да прибавя в отделните компоненти на своята игра. Много съм доволен от него", заяви Моуриньо.

"Все още не трябва да се говори за фаворити в първенството, но реалните претенденти за шест. Очакват ни мачове със Съндърланд и със Стоук Сити, обори, които събраха много по-малко точки, отколкото заслужават според играта си. Това няма да бъдат лесни срещи. През цялата си кариера съм завършвал сезоните или на първо място, или на второ. В обратния случай бих се чувствал некомфортно", каза още португалецът.

 

  Сподели
106