Тотнъм решава проблема с головата суша с поредна покупка


Н. Гавазов

Тотнъм решава проблема с головата суша с поредна покупка

Тотнъм, който едва преди три месеца подписа с две крила, планира да се подсили през зимния трансферен прозорец с фланговия полузащитник на Базел Мохамед Салах, чийто трансфер се оценява на 20 милиона паунда. Както е известно, огромните летни покупки не помогнаха на "шпорите" да започнат успешно сезона и след 12 кръга те имат в своя актив само 9 отбелязани гола, изпреварвайки по този показател само Кристъл Палас и Съндърланд.

Според информация на британски източници, внезапно възникналия проблем лондонския клуб възнамерява да реши с покупката на перспективния египтянин. Във тази връзка спортният директор на Тотнъм Франко Балдини е присъствал на мача между Базел и Челси във вторник и лично е наблюдавал играта на Салах, който вкара победния гол за своите. Играчът се отличи и на "Стамфорд Бридж" в първата среша между двата тима.

По информация на източника, швейцарският клуб е готов да продаде 21-годишният футболист срещу "правилната цена", от което възнамерява да се възползва Тотнъм. Независимо от това, че в разположение на Андре Вилаш-Боаш в момента има футболисти като Аарън Ленън, Андрюс Таунзенд, Насер Шадли и Ерик Ламела, португалският специалист, който вчера отрече за конфликт с футболистите си, възнамерява да реши проблема с отсъствието на голове чрез поредната покупка.

 

  Сподели
126