Играта на Петров ще реши Астън Вила - Ман Сити


.

Играта на Петров ще реши Астън Вила - Ман Сити

Астън Вила посреща Манчестър Сити в изключително интригуващ двубой на 8-мия кръг на английската Висша лига. Един срещу друг излизат 8-ия срещу 6-ия като трябва да се отбележи, че и двама отбора са изиграли с по 2 срещи по-малко от останалите си съперници.

Астън Вила допусна поражение в последния кръг на първенството. То дойде на “Иууд Парк” от Блекбърн с 2:1. Иначе преди това “виланите” демонстрираха чудесна форма като бяха в силна победна серия включваща успехи над Кардиф за Купата на лигата и над Портсмут, Бирмингам и Фулъм в елита. Като прибавим шокиращия триумф на бирмингамци на “Анфийлд” разбираме, че те могат да са фактор в първенството стига да намалят до минимум издънките като тази в миналия кръг.

За Манчестър Сити в момента са прекрасни времена. Тимът е в стихията си жънейки успех след успех и приближавайки се до мечтания пробив в Топ 4. Сити има само победи в шампионата с изключение на една загуба в градското дерби с Манчестър Юнайтед. Но дори и тя бе в един мач, след който “гражданите” не бива да се срамуват. Двубоят с Вила ще е интересен и поради завръщането на Гарет Бари на “Вила Парк”. Интересно ще е как ще го приемат феновете. От другата страна ще е защитникът Ричард Дън, който до преди месец бе душата на Сити.

За домакините от Вила няма да видим контузените Къртис Дейвис, Люк Янг и Стюърт Даунинг. Стив Сидуел е под въпрос заради разтежение.

Сити отново ще може да разчита на Адебайор, който отслужи наказанието си от мача с Арсенал. Дали обаче Марк Хюз ще заложи на него след добрите изяви на Тевес. Стивън Айлънд прекара вирус през седмицата, но ще бъде в игра. Робиньо продължава да е контузен.

За нас българите обаче двубоят е интересен поради факта, че и в двата състава има по един наш сънародник. Нещо повече – и Стилиян и Мартин Петрови са ключови за своите тимове. Капитанът на Вила ще трябва да поеме контрол над централната зона и да спре приятеля си Бари и изобретателния Айлънд. Мартин дори да няма сили за цял мач ще бъде най-острата опасност за защитата на домакините. Затова и представянето на двамата ни футболисти ще е ключово за техните тимове. И понеже не можем да предвидим кой ще има ден и кой не, ще заложим на силна игра и на двамата и равенство в двубоя.

Последни 5 мача:
Астън Вила: ЗПППП
Манчестър Сити: ППЗПП

Коефициенти на bwin:
Астън Вила – 2,60
Равен – 3,30
Манчестър Сити – 2,40

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
409