Фулъм ще вземе само точка от Сейнт Джеймсис Парк


П. Пенков

Фулъм ще вземе само точка от Сейнт Джеймсис Парк

Нюкасъл - Фулъм
Стадион: "Сейнт Джеймсис Парк", Нюкасъл
Дата: 31.08.2013г.
Час: 17:00
Съдия: Крис Фой


Фулъм гостува на "Сейнт Джеймсис Парк" в събота от 17:00, където ще се изправи срещу Нюкасъл в мач от третия кръг от английската Висша лига. Съставът на Алън Пардю до момента дава признаци, че отново ще се бори за оцелването си в елита, както и през миналата кампания, след като "свраките" спечелиха само 1 точка в двата си изиграни мача досега. "Черно-белите" започнаха старта на сезона с тежко поражение с 4:0 при визитата си на Манчестър Сити, а седмица по-късно записаха нулево равенство у дома срещу Уест Хем. Единствената по-добра новина за феновете на тима бе продължването на Нюкасъл в борбата за Купата на Лигата, след като като гост отбора успя да се справи с четвъртодивизионния Моркамб.

Кризата с контузени играчи в Нюкасъл изглежда ще продължи и през този уикенд, след като част от футболистите страдащи от травми поднови тренировки, но има малка вероятност да се появят в игра толкова рано. Това са Гутиерес, Реми, Хайдара и Тиоте. Стивън Тейлър пък изтърпява наказанието си, така че Мбива ще трябва да отново да партнира с Колочина в центъра на отбраната.

За разлика от съперника си този уикенд, Фулъм успя да постигне победа от старта на кампанията, като това се случи още в пилотния кръг, когато съставът на Мартин Йол надигра Съндърланд като гост с 1:0. Седмица по-късно обаче "котиджърс" загубиха "Битката за Лондон", след като не успяха да се противопоставят на Арсенал и на тежките на условия на "Крейвън Котидж" претърпяха поражение с 3:1. През средата на изминалата седмица Бербатов и компания продължиха с колебливото си представяне. Те трябаше да се изправят срещу четвъртодивизионния Бъртън Албиън в мач от втория кръг на Купата на Лигата. Фулъм обаче не успя да надиграе съперника си нито в редовното, нито в продълженията, поради което се стигна до изпълнение на дузпи, където обаче успяха да победят Бъртън.

Кийрън Ричардсън продължава да бъде отсъстващ за Фулъм, поради контузия, както и съотборниците му Мартен Стекеленбург и Фернандо Аморебиета. Добрата новина е, че Александър Качаниклич се завръща отново в игра, като ще се бори за място на левия фланг с Адел Тарабт.

Прогноза: Нюкасъл - Фулъм 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Нюкасъл:

30 юли Сейнт Мирън - Нюкасъл 0:2 (Приятелска среща)
10 август Нюкасъл - Брага 1:1 (Приятелска среща)
19 август Манчестър Сити - Нюкасъл 4:0 (Висша лига)
24 август Нюкасъл - Уест Хем 0:0 (Висша лига)
28 август Моркъмб - Нюкасъл 0:2 (Висша лига)

Фулъм:

05 август Фулъм - Бетис 1:1 (Приятелска среща)
10 август Фулъм - Парма 1:2 (Приятелска среща)
17 август Съндърланд - Фулъм 0:1 (Висша лига)
24 август Фулъм - Арсенал 1:3 (Висша лига)
27 август Бъртън Албиън - Фулъм 2:2 - 4:5 сл. дузпи (Купа на Лигата)

Досегашни срещи:

Нюкасъл - Фулъм

38 срещи
12 победи за Нюкасъл
7 равенства
19 победи за Фулъм
Голова Разлика: 63:56 за Фулъм

Коефициенти от bet365:
Нюкасъл - 2.15
Равен - 3.40
Фулъм - 3.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
210