Бербатов предпочел Фулъм заради по-висока заплата?


Н. Гавазов

Бербатов предпочел Фулъм заради по-висока заплата?

Днес се очаква, ако всичко върви по план Димитър Бербатов да завърши официално трансфера си във Фулъм, въпреки че в сряда изглеждаше почти сигурно, че българина ще се присъедини към Фиорентина или Ювентус. Както е известно, вчера нападателя премина успешно задължителните медицински прегледи и днес най-вероятно ще сложи подписа си под договор с „котиджърсите". Някои медии, които преди два дни твърдяха, че българина е играч на двата италиански отбора дори избързаха и снощи обявиха трансфера за завършен без да има нищо официално от страна на Юнайтед и Фулъм

Според The Sun заплатата на Бербатов ще бъде 100 000 паунда на седмица, а трансферната сума, която лондончани ще заплатят на Манчестър Юнайтед е 4 милиона паунда, въпреки че вчера FUTBOL TV получи неофициална информация, че става дума за 4 милиона евро.

Тези новини, ако се окажат верни ще означават, че българина ще взема годишно около 5 милиона паунда, което е близо три пъти повече от предложението на Фиорентина и около да пъти повече от офертата на Ювентус и вероятно това е основната причина Бербатов да предпочете да остане в най-силното първенство на планетата.

 

  Сподели
147