Марсилия е отхвърлил нищожна оферта за Аспиликуета


А. Павлов

Марсилия е отхвърлил нищожна оферта за Аспиликуета

Президентът на Марсилия Венсан Лабрюн отрече твърденията, че бранителят Сесар Аспиликуета е на крачка от преминаване в Челси. Смяташе се, че Аспиликуета е пред прага на трансфер на "Стамфорд Бридж", но вместо това Лабрюн потвърди, че клубът от Лига 1 е отхвърлил офертата на "сините" за испанеца.

"Миналия петък Челси отправи предложение на стойност 3,2 милиона паунда, но ние казахме на лондончани, че това не е достатъчно добра оферта", разкри Венсан Лабрюн пред вестник "Ла Марсилез".

Все пак през тази седмица Лабрюн и спортният директор на марсилци Жозе Аниго бяха засечени в Лондон, което допълнително засили слуховете, че Челси и Марсилия са близо до споразумение относно трансфера на Сесар Аспиликуета.

Десният бек е трансферна цел на европейския шампион от дълго време насам, като мениджърът на "сините" Роберто Ди Матео търси алтернатива за десния фланг на защитата.

Както е известно, през настоящото лято Челси бе напуснат от португалеца Жозе Босингва, който наскоро премина в Куинс Парк Рейнджърс, и затова сега като десен краен бранител в Челси се изявява Бранислав Иванович, който обаче се чувства далеч по-уютно в центъра на отбранителната линия.

  Сподели
111