Защитник на Марсилия не мисли за трансфер в Челси


А. Павлов

Защитник на Марсилия не мисли за трансфер в Челси

Неотдавна Челси се раздели с Жозе Босингва и сега европейският шампион търси нов десен бранител. Един от вариантите пред лондончани е младият испанец Сесар Аспиликуета от Олимпик Марсилия, който обаче не мисли за трансфер в Челси и вместо това е съсредоточен единствено върху наближаващата Олимпиада в Лондон. Спекулациите около евентуалното преминаване на Аспиликуета в Западен Лондон се засилват от факта, че Марсилия не се намира в добро финансово състояние, и неговият спортен директор Жозе Аниго наскоро разкри, че ако клубът иска да купува нови играчи, първо ще трябва да продаде някой от своите състезатели.

"През последните дни слушах подобни новини. Според тях ще си тръгна от Марсилия, но, що се отнася до моето бъдеще, аз оставам спокоен. В момента съм концентриран само върху Олимпийските игри в Лондон. Мечтата ми е да спечеля златен медал", коментира 22-годишният защитник пред журналисти.

Сесар Аспиликуета пристигна в Олимпик Марсилия преди две години от отбора на Осасуна и в първия си сезон в Южна Франция младокът бе връхлетян от тежка контузия в коляното. През миналата кампания обаче той се върна там, където бе преди травмата, като отново се превърна в член на титулярния състав на марсилци и изигра 30 двубоя в Лига 1.

  Сподели
107