Нюкасъл ще постигнат лесен успех над вълците


П. Пенков

Нюкасъл ще постигнат лесен успех над вълците

Нюкасъл - Уулвърхемптън
Стадион: "Спортс Директ Арена", Нюкасъл
Дата: 25.02.2012г.
Час: 17:00
Съдия: Питър Уолтън


Борещият се за оцеляване Уулвърхемптън гостуване на "Спортс Директ Арена" в двубой от 26-я кръг от английската Висша лига. Домакините Нюкасъл са шести във временното подреждане с актив от 42 точки, като до момента тима е регистирал общо 12 победи, 6 равенства и 7 загуби. Свраките изглежда бяха сложили край на негативното си представяне, след като постигнаха две победа от началото на настоящия месец, но преди седмица изненадоха феновете си с унизително поражение с 5:0 при гостуването им на Тотнъм. Мениджърът Алън Пардю остана изключително недовален от слабото представяне на свраките, като намери причината в тактиката, на която беше заложил в мача, след като излезе с двама чисти нападателя срещу шпорите.

Чейк Тиоте се завръща отново в състава, както и Кабайе, който изтърпя наказанието си, което означава, че Хатем Бен Арфа и Габриел Обертан ще се борят помежду си за позиция на десния фланг. Папис Демба Сисе ще се надява да задържи титулярното си място пред Демба Ба, след като Алън Пардю е решен да не повтаря грешката от Тотнъм и не заложи отново на двама в предни линии.

Съперникът им Уулвърхемптън все още се намира в опасната зона, въпреки че притежава еднакъв актив от точки с отбора на Блекбърн, който е извън зоната на изпадащите, поради по-добрата голова разлика, която притежава в сравнение с вълците. Съставът на Мик Макарти върна надеждата на феновете си, след като в началото на този месец постигна трудна победа с 2:1 при визитата им на новака Куинс Парк Рейнджърс, но само седмица беше нужна на Уулвс да се върнат отново към пораженията, като този път претъряха загуба с 5:1 у дома от Уест Бромич Албиън.

Бранителите на Уулвърхемптън - Зубар, Крадък и Басонг са под въпрос, тъй като страдат от леки травми. Мик Макарти призна, че не е взел правилното решение, след като излезе в трима нападатели при загубата от Албиън, като най-вероятно един от между Дойл и Ебанс-Блейк няма да намери място в стартовата схема на вълците. Добрата новина за гостите е, че Карл Хенри се завръща в игра, след като изтърпя наказанието си.

Прогноза: Нюкасъл - Уулвърхемптън 3:1

Последни 5 изиграни срещи:

Нюкасъл:


21 януари Фулъм - Нюкасъл 5:2 (Висша лига)
28 януари Брайтън - Нюкасъл 1:0 (ФА Къп)
01 февруари Блекбърн - Нюкасъл 0:2 (Висша лига)
05 февруари Нюкасъл - Астън Вила 2:1 (Висша лига)
11 февруари Тотнъм - Нюкасъл 5:0 (Висша лига)

Уулвърхемптън:


18 януари Уулвърхемптън - Бирмингам 0:1 (ФА Къп)
21 януари Уулвърхемптън - Астън Вила 2:3 (Висша лига)
31 януари Уулвърхемптън - Ливърпул 0:3 (Висша лига)
04 февруари КПР - Уулвърхемптън 1:2 (Висша лига)
12 февруари Уулвърхемптън - Уест Бромич 1:5 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Нюкасъл - Уулвърхемптън


79 срещи
29 победи за Нюкасъл
17 равенства
33 победи за Уулвърхемптън
Голова Разлика: 131:128 за Нюкасъл


Коефициенти от bet365:
Нюкасъл - 1.57
Равен - 4.00
Уулвърхемптън - 6.00

Коефициенти от Offsidebet:

Нюкасъл - 1.57
Равен - 3.75
Уулвърхемптън - 6.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
237