Фабрегас в игра до месец


.

Фабрегас в игра до месец

Капитанът на Арсенал Сеск Фабрегас окуражи феновете на тима си, който изпитва доста сериозни затруднения в борбата за 4-ата позиция във Висшата лига с новината, че ще се завърне в игра до месец и може да хване последните 8 мача от английския шампионат.

“Ако всичко върви по план ще играя отново до 4 седмици. Това ще ми остави доста време, за да съм сигурен, че този сезон няма да е напълно безполезен за мен и клуба. Утре се навършват точно 11 седмици, откакто се контузих срещу Ливърпул. Това е най-дългата принудителна почивка в кариерата ми. В живота ми не е имало по-дълъг период, в който да не ритам топка. Надявам се на 4 април да играя срещу Манчестър Сити”, каза Сеск.

Той добави, че разчита Арсенал да продължи и в Шампионската лига, за да се завърне и в най-престижния турнир: “Ако преодолеем Рома би трябвало да съм на линия за първия ¼-финал. Наистина вярвам, че ще се завърна по силен. За последните 5 години никога не съм почивал повече от месец. Аз съм само на 21, но вече имам над 250 мача с Арсенал и Испания. Затова контузията е бил начинът, с който тялото м ида каже, че трябва да успокоя темпото”.

  Сподели
227