Тотнъм и Нюкасъл ще запишат нулево равенство


П. Пенков

Тотнъм и Нюкасъл ще запишат нулево равенство

Тотнъм - Нюкасъл
Стадион: "Уайт Харт Лейн", Лондон
Дата: 11.02.2012г.
Час: 19:30
Съдия: Андре Маринър


В последна среща от съботния ден Тотнъм и Нюкасъл се изправят един срещу друг на "Уайт Харт Лейн". Домакините са трети във временното подреждане, като с всички сили се опитват да достигнат двата отбора от град Манчестър, които засега са на съответно 5 и 7 точки разлика от шпорите. Преди седмциа лондончани направи грешна стъпка по пътя на осъществяването на тази своя цел, след като записа нулево равенство и си тръгнаха само с точка от визитата си на "Анфийлд". В последните минути от тази среща шпорите имаха уникалания шанс да спечелят трите точки, но пропуска на Гарет Бейл сам срещу Пепе Рейна беше причината за загубените две точки от Тотнъм.

Рафаел ван дер Ваарт, Арън Ленън и Джермейн Дефоу са под въпрос, след като и тримата пропуснаха визитата на "Анфийлд", поради контузия, като участието им в събота все още е под въпрос. Уилям Галас и Том Хъдълстоун със сигурност пропускат мача, поради травми, докато Йонес Кабул отново е на линия.

Нюкасъл Юнайтед може да се каже, че стабилизира състоянието си, след като се реваншира, постигайки два поредни успеха във Висшата лига. Пъривят от тях беше съответно при гостуването им на Блекбърн Роувърс, когато свраките спечелиха с 2:0, а няколко дни по-късно и при домакинството им на Астън Вила, когато Нюкасъл надигра бирмингамци с минималното 2:1. За жалост на феновете съставът на Алън Пардю отпадна от борбата във ФА Къп, след като не успя да се пребори с Брайтън и претърпя загуба с 1:0 като гост. В момента Нюкасъл е пети в подреждането, само на на точка от Челси.

Силвен Марво, Леон Бест, Найъл Рейнджър, Сами Амеоби и Стивън Тейлър страдат от травми, а Йоан Кабайе е наказан. Чейк Тиоте е пък все още отсъстващ, след като ще вземе участие във финала на Купата на Африка.

Прогноза: Тотнъм - Нюкасъл 0:0

Последни 5 изиграни срещи:

Тотнъм:


14 януари Тотнъм - Уулвърхемптън 1:1 (Висша лига)
22 януари Манчестър Сити - Тотнъм 3:2 (Висша лига)
27 януари Уотфорд - Тотнъм 0:1 (ФА Къп)
31 януари Тотнъм - Уигън 3:1 (Висша лига)
06 февруари Ливърпул - Тотнъм 0:0 (Висша лига)

Нюкасъл:

15 януари Нюкасъл - КПР 1:0 (Висша лига)
21 януари Фулъм - Нюкасъл 5:2 (Висша лига)
28 януари Брайтън - Нюкасъл 1:0 (ФА Къп)
01 февруари Блекбърн - Нюкасъл 0:2 (Висша лига)
05 февруари Нюкасъл - Астън Вила 2:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Тотнъм - Нюкасъл


124 срещи
54 победи за Тотнъм
27 равенства
43 победи за Нюкасъл
Голова Разлика: 209:185 за Тотнъм


Коефициенти от bet365:
Тотнъм - 1.44
Равен - 4.33
Нюкасъл - 7.50

Коефициенти от Offsidebet:

Тотнъм - 1.42
Равен - 4.20
Нюкасъл - 7.25

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
166