Свраките ще регистират класически успех у дома


П. Пенков

Свраките ще регистират класически успех у дома

Нюкасъл - Суонзи
Стадион: "Спортс Директ Арена", Нюкасъл
Дата: 17.12.2011г.
Час: 17:00
Съдия: Лий Мейсън

В поредна среща от съботния ден от английскат Висша лига, седмият във временното подреждане Нюкасъл посреща новака Суонзи Сити на "Спортс Директ Арена" от 17:00 часа българско време. Последната победа на свраките беше в началото на миналия месец, когато съставът на Алън Пардю надигра Евертън с 2:1 пред собствена публика в Нюкасъл. След този двубой тима записа поражение с 3:1 от Манчестър Сити и равенство при визитата им на "Олд Трафорд". Трудната серия от мачовете за свраките продължи и в следващия кръг, когато те трябваше да посрещнат отбора на Челси, като в крайна сметка загубиха от лондончани с 3:0. През миналия уикенд, съставът на Алън Пардю не успя да спечели нито точка при визитата си на Норич Сити и загуби от новака с 4:2 на "Керъу Роуд".

Контузени в тима на домакините са Силвен Марво, Стивън Тейлър и Дану Гутри, докато Дан Гослинг е аут, поради червения картон, който получи срещу Норич, като му беше наложено наказание да пропусне следващите три мача на тима.

В момента отборът на Суонзи е с най-лоша форма при гостуванията си от останалите отбори от Висшата лига, след като лебедите са спечелили само две точки като гост на началото на настоящата кампания. Съставът на Брендън Роджърс не успя да отбележи гол в последните си три гостувания на Нюкасъл, губейки и в трите от тях. Въпреки тази негативна статистика Суонзи заема добрата 11-та позиция във временното подреждане с актив от 17 точки. Преди седмица Суонзи постигна победа с 2:0 при домакинството си на Фулъм.       

Мениджърът Брендън Роджърс вероятно няма да направи промени в състава, който успя да победи котиджърс преди седмица. Стивън Коулкър се завръща в отбрана заедно с Гари Монк, докато Лерой Лита вероятно ще бъде оставен на резервната скамейка. Люк Муур е аут, докато Джо Алън се завръща, след като изтърпя наказанието си.

Прогноза: Нюкасъл - Суонзи 3:0

Последни 5 изиграни срещи:

Нюкасъл:


05 ноември Нюкасъл - Евъртън 2:1 (Висша лига)
19 ноември Манчестър Сити - Нюкасъл 3:1 (Висша лига)
26 ноември Манчестър Юнайтед - Нюкасъл 1:1 (Висша лига)
03 декември Нюкасъл - Челси 0:3 (Висша лига)
10 декември Норич - Нюкасъл 4:2 (Висша лига)

Суонзи:

05 ноември Ливърпул - Суонзи 0:0 (Висша лига)
19 ноември Суонзи - Манчестър Юнайтед 0:1 (Висша лига)
27 ноември Суонзи - Астън Вила 0:0 (Висша лига)
03 декември Блекбърн - Суонзи 4:2 (Висша лига)
10 декември Суонзи - Фулъм 2:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Нюкасъл - Суонзи

2 срещи
1 победа за Нюкасъл
1 равенство
0 победи за Суонзи
Голова Разлика: 4:1 за Нюкасъл


Коефициенти от bet365:
Нюкасъл - 1.80
Равен - 3.60
Суонзи - 4.50

Коефициенти от Offsidebet:
Нюкасъл - 1.80
Равен - 3.50
Суонзи - 4.33

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
130