Норич ще се възползва от кадровите проблеми на Нюкасъл


Н. Гавазов

Норич ще се възползва от кадровите проблеми на Нюкасъл

Норич - Нюкасъл
Стадион: "Кароу Роуд", Норич
Дата: 10.12.2011г.
Час: 17:00
Съдия: Мартин Аткинсън

Това ще бъде първа среща между двата отбора във Висшата лига за последните шест и половина години. Всеки един от тези тимове ще се опита да се реабилитира за загубата си в предишния кръг. Норич бе пометен от Манчестър Сити с 5:1, а почти същото се случи на Нюкасъл срещу Челси - 0:3. За „свраките" това бе едва второто поражение от началото на кампанията, докато „канарчетата" регистрираха шеста загуба от 14 мача. Норич има в актива си 16 точки и е 11-ти в класирането, докато Нюкасъл все още се представя много амбициозно и с 26 точки заема шестото място в класирането - само на две точки от четвъртия Челси.

Полузащитникът на Норич Уайтбрайд е пред завръщане в отбора, след като се възстанови от контузията си. Не така стоят нещата с нападателя Джеймс Воън, който заради травма в коляното най-вероятно ще се появи по терените след Коледа. От групата за мача отпадат също така Лайет и защитникът Еиът Уорд.

Гостите ще пътуват до графство Норфолк с огромни проблеми в защита. Алън Пардю няма да може да разчита на контузените Стивън Тейлър (ахилес), Майк Уилямсън (счупена ръка), а все още е под въпрос участието на Колочини, който не е напълно излекуван от травмата на бедрото си. Всичко това означава, че 21-годишният унгарец Кадар може да запише първата си изява в мач от Висшата лига на Англия. Проблемите за „свраките" не свършват до тук - полузащитникът Дани Гътри и Шейк Тиоте също се намират в лазарета и единствената добра новина е тази, че Гутиерес се завърна в строя.

Като изключим загубите от Арсенал и тази от началото на сезона срещу УБА, Норич играе много силно у дома си. „Канарчетата" обичат да изненадват съперника си от статични положения и са отборът, отбелязал най-много попадения с глава. Нюкасъл има само една загуба навън - от Манчестър Сити, тръгна си не победен от „Олд Трафорд" и „Вила Парк", а срещу Уулвс и Стоук Сити грабна трите точки. Тези резултати навярно правят гостите лек фаворит в мача, но според мен би трябвало да бъдем по-предпазливи, защото кадровите проблеми в отбраната на Нюкасъл няма как да не дадат отражение в представянето на тима в днешния мач.

Коефициенти от bet365:
Норич - 2.40
Равен - 3.50
Нюкасъл - 2.87

Коефициенти от Offsidebet:
Норич - 2.30
Равен - 3.40
Нюкасъл - 2.90


Прогноза за мача: Норич - Нюкасъл 1:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
183