Сити и Нюкасъл ще останат без претърпяно поражение


П. Пенков

Сити и Нюкасъл ще останат без претърпяно поражение

Манчестър Сити - Нюкасъл
Стадион: "Етихад", Манчестър
Дата: 19.11.2011г.
Час: 17:00
Съдия: Крис Фой


Манчестър Сити и Нюкасъл - двата отбора, които все още нямат регистрирано поражение от началото на кампания, се изправят един срещу друг в сблъсък от 12-я кръг от английската Висша лига. Домакините от "Етихад Стейдиъм" се лидери във временното подреждане, притежавайки 5 точки повече в актива си от втория Манчестър Юнайтед. Гражданите са в изключителна серия от шест поредни победи в първенството, като последния различен резултат беше през средата на месец септември, когато Сити записа равенство 2:2 срещу Фулъм и си тръгна само с точка от "Крейвън Котидж". Съставът на Роберто Манчини има да наваксва в Шампионска лига, където тима заема втората позиция в класирането в Група А, като лидер е Байерн Мюнхен, като баварците притежават три точки повече от гражданите.

Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро ще бъде следен до последно дали ще може да вземе участие срещу свраките. Халфът Оуен Харгрийвс се възстанови от леката си травма, но все още не се намира в добра физическа форма. Капитанът на тима Винсент Компани се завръща след изтърпяно наказание, докато Карлос Тевес е наказан и няма да игра в следващите две седмици.

Отборът на Нюкасъл е трети в подреждането само на точка зад червените дяволи, като свраките все още нямат регистирана загуба до момента във Висшата лига. В края на миналия месец съставът на Алън Пардю постигна такава, но в двубой от четвъртия кръг на турнира Карлинг Къп, в който свраките загубиха с 4:3 гостуването си на Блекбърн Роувърс и така прекратиха участието си в надпреварата за трофея. След тази загубиха тима бързо се рефаншира на феновете си с две поредни победи - над Стоук Сити като гост с 3:1 и у дома с 2:1 срещу Евертън.

Мениджърът Алън Пардю отново няма да може да разчита на ключовия полузащитник Чейк Тиоте. Националът на Кот д'Ивоар е близо до завръщането си в игра, след като лекува контузия в коляното, като вероятно няма да може да се възстанови напълно за срещата следващата седмица срещу Манчестър Юнайтед. Френският халф на тима Силвен Марво също се очаква да бъде аут в продължение на няколко седмици, след като се подложи на операция, поради болките, които изпитваше в слабините си. Леон Бест и Габриел Обертан са под въпрос, докато нападателят Шола Амеоби трябва да бъде на разположение, след като прекара разтежение.

Прогноза: Манчестър Сити - Нюкасъл 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Манчестър Сити:

23 октомври Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити 1:6 (Висша лига)
26 октомври Уулвърхемптън - Манчестър Сити 2:5 (Карлинг Къп)
29 октомври Манчестър Сити - Уулвърхемптън 3:1 (Висша лига)
02 ноември Виляреал - Манчестър Сити 0:3 (Шампионска лига)
05 ноември КПР - Манчестър Сити 2:3 (Висша лига)

Нюкасъл:

16 октомври Нюкасъл - Тотнъм 2:2 (Висша лига)
22 октомври Нюкасъл - Уигън 1:0 (Висша лига)
26 октомври Блекбърн - Нюкасъл 4:3 сл. прод. (Карлинг Къп)
31 октомври Стоук Сити - Нюкасъл 1:3 (Висша лига)
05 ноември Нюкасъл - Евъртън 2:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Манчестър Сити - Нюкасъл

134 срещи
45 победи за Манчестър Сити
33 равенства
56 победи за Нюкасъл
Голова Разлика: 195:178 за Нюкасъл


Коефициенти от bet365:
Манчестър Сити - 1.30
Равен - 5.50
Нюкасъл - 10.00

Коефициенти от Offsidebet:
Манчестър Сити - 1.28
Равен - 5.00
Нюкасъл - 11.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
193