Нюкасъл е готов за нов успех на Сейнт Джеймсис Парк


П. Пенков

Нюкасъл е готов за нов успех на Сейнт Джеймсис Парк

Нюкасъл - Блекбърн
Стадион: "Сейнт Джеймсис Парк", Нюкасъл
Дата: 24.09.2011г.
Час: 17:00
Съдия: Мартин Аткинсън


Нюкасъл срещу Блекбърн, този двубой ни предоставя шестия кръг от английската Висша лига. Свраките все още нямат регистрирано поражение през новия сезон, което ги нарежда на четвъртата позиция във временното класиране, само на точка от третия - Челси. В последните два изминали кръга от първенството Нюкасъл записа две поредни равенства. В първото от тях тима гостува на новака Куинс Парк Рейнджърс, като двубоя завърши при нулево равенство. Уикенд по-късно свраките измъкнаха точка при визитата си на Астън Вила, завършила при резултат 1:1. През средатата на тази седмица съставът на Алън Пардю си осигури участие в четвъртия кръг на турнира Карлинг Къп, след като победи като гост Нотингам Форес с 4:3, като победното попадение за свраките беше в добавеното време на мача и беше дело на аржентинския бранител на тима - Фабрицио Колочини.

Халфът на Нюкасъл Хатем Бен Арфа може да бъде отново на линия, след като не е влизал в игра за Нюкасъл от октомври миналата година, когато счупи крака си на две места. Френският национал изигра 70 минути при победата над Нотингам Форест, но изглежда, че мениджъра Алън Пардю не желае да рискува със здравето му. Нападателят Шола Амеоби е под съмнение с болки в рамото, докато Дейвид Шонтън се завърна към тренировъчна занимания, след като страдаше от контузия в коляното. Алън Смит, Харис Вукич и Майк Уилямсън са аут и със сигурност пропускат двубоя с Блекбърн.

Роувърс постигнаха първата си победа през сегашната кампания, надигравайки Арсенал с 4:3 и изглежда, че сега тима ще търси първата си победа при гостуване. Блекбърн е спечелил 6 и е регистрал реми в последните си 7 срещи с Нюкасъл, като е спечелил само 3 точки от последните си 5 визити на "Сейнт Джеймсис Парк". Съставът на Стив Кийн се намира опасно близо до зоната на изпадащите, като в момента е 16-ти с актив от само 4 точки. През средата на тази седмица Роувърс зарадваха феновете си, побеждавайки у дома Лейтън Ориент с 3:2, като по този начин продължиха участието си в турнира Карлинг Къп.

Мортен Гамст Педерсен и Микел Салгадо са на разположение за Блекбърн. Те се завърнаха към състава, което означава, че мениджъра Стив Кийн ще може да разчита на почти всички в отбора за предстоящата среща с Нюкасъл. Единствено Дейвид Дън и Райън Нелсън остават аут, поради контузии.

Прогноза: Нюкасъл - Блекбърн 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Нюкасъл:


25 август Скънторп Юнайтед - Нюкасъл 1:2 сл. прод. (Карлинг Къп)
28 август Нюкасъл - Фулъм 2:1 (Висша лига)
12 септември КПР - Нюкасъл 0:0 (Висша лига)
17 септември Астън Вила - Нюкасъл 1:1 (Висша лига)
20 септември Нотингам Форест - Нюкасъл 3:4 сл. прод. (Карлинг Къп)

Блекбърн:

24 август Блекбърн - Шефилд Уензди 3:1 (Карлинг Къп)
27 август Блекбърн - Евъртън 0:1 (Висша лига)
11 септември Фулъм - Блекбърн 1:1 (Висша лига)
17 септември Блекбърн - Арсенал 4:3 (Висша лига)
20 септември Блекбърн - Лейтън Ориент 3:2 (Карлинг Къп)


Досегашни срещи:

Нюкасъл - Блекбърн

102 срещи
40 победи за Нюкасъл
20 равенства
42 победи за Блекбърн
Голова Разлика: 157:154 за Нюкасъл


Коефициенти от bet365:
Нюкасъл - 1.90
Равен - 3.40
Блекбърн - 4.20

Коефициенти от Offsidebet:
Нюкасъл - 1.85
Равен - 3.30
Блекбърн - 4.33

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
139