Евертън ще търси първата си победа у дома за сезона


П. Пенков

Евертън ще търси първата си победа у дома за сезона

Евъртън - Астън Вила
Стадион: "Гудисън Парк", Ливърпул
Дата: 10.09.2011
Час: 17:00
Съдия: Майкъл Оливър


В събота от 17:00 часа Евертън приема Астън Вила в двубой от четвъртия кръг на английската Висша лига. Впечатление прави, че карамелите нямат победа срещу Вила в последните си 10 мача срещу този противник, като последния успех на мърсисайдци беше през март 2006 година, когато постигнаха победа с 4:1 над бирмингамци. Домакините от "Гудисън Парк" заемат 11-та позиция във временното класиране с актив от 3 точки, но и с мач по-малко от остналите си съперниците, тъй като Евертън не взеха участие в пилотния кръг на шампионата, тъй като двубоя им с Тотнъм беше отменен, поради размирици в английската столица. Карамелите загубиха домакинството си на новака Куинс Парк Рейнджърс с 1:0, но седмица по-късно се реваншира на феновете си, извоювайки трите точки при визитата си на Блекбърн Роувърс. Съставът на Дейвид Мойс продължи в следващият кръг на турнира Карлинг Къп, след като победи Шефилд Юнайтед с 3:1 у дома пред собствена публика.

Бранителят на Евертън Шеймъс Коулман се завръща в състава, след като се възстанови от травма в глезена, която не му позволи да играе през последния месец. Съотборникът му Магайе Гийе също е на линич след прекрана контузия, докато Лейтън Бейнс се оттърси от разтежението си. Новите попълнения - Денис Стракуалурси и Ройстън Дренте не са в достатъчно добра форма, но намериха място в групата на Дейвид Мойс.

Астън Вила все още нямат поражение, откакто поста мениджъра на клуба беше зает от Алекс Маклийш. Те започнаха новия сезон с нулево равенство срещу Фулъм, а седмица по-късно спечелиха трите точки у дома след 3:1 срещу Блекбърн Роувърс. Уулвърхемптън успяха да измкънат само точка от гостуването си на бирмингамци, завършвайки наравно 0:0. Съставът продължи напред в турнира Карлинг Къп, след като отстрани Херефорд Таун с 2:0.

Нападателят на Вила Дарън Бент се завърна към тренировки през тази седмица, след като се възстанови от травма в слабините, която не му позволи да вземе участие с националния отбор на Англия в квалификационната среща срещу България. Ричард Дън получи няколко шева през седмица, след като пострада в двубоя на Ейре срещу Русия. Мениджърът Алекс Маклийш включи Алън Хютън и Джермейн Джинас в групата за мача с Евертън, с цел да запази успешната серия на тима.




Последни 5 изиграни срещи:

Евъртън:

05 август Евъртън - Виляреал 0:1 (Приятелска среща)
15 август Бохемианс - Евъртън 1:1 (Приятелска среща)
20 август Евъртън - КПР 0:1 (Висша лига)
24 август Евъртън - Шефилд Юнайтед 3:1 (Карлинг Къп)
27 август Блекбърн - Евъртън 0:1 (Висша лига)

Астън Вила:

06 август Брага - Астън Вила 1:1 (Приятелска среща)
13 август Фулъм - Астън Вила 0:0 (Висша лига)
20 август Астън Вила - Блекбърн 3:1 (Висша лига)
23 август Астън Вила - Херефорд 2:0 (Карлинг Къп)
27 август Астън Вила - Уулвърхемптън 0:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Евъртън - Астън Вила

193 мача
71 победи за Евъртън
50 равенства
72 победи за Астън Вила
Голова Разлика: 299:299


Коефициенти от bet365:
Евъртън - 2.00
Равен - 3.40
Астън Вила - 3.80

Коефициенти от Offsidebet:
Евъртън - 2.00
Равен - 3.20
Астън Вила - 3.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
138